Legendarul cântăreț din Black Sabbath, în vârstă de 71 de ani, și-a lăsat părul să crească la începutul acestui an, dar soția sa Sharon a distribuit o nouă imagine în care apare cu părul brunet. Ea a postat fotografia pe Instagram cu descrierea: „Cât de frumos este soțul meu”.

Imaginea îl prezintă Ozzy cu părul mai închis la culoare, dar cu câteva fire argintii în față. Sharon nu a menționat când a fost făcută fotografia, dar se pare că vedeta are un păr diferit față de săptămânile anterioare.

Problemele de sănătate ale lui Ozzy Osbourne

Ozzy s-a luptat cu o serie de probleme de sănătate în ultimele luni și a petrecut carantina la conacul său din Los Angeles cu Sharon.

El a anunțat public diagnosticul de Parkinson în ianuarie și a fost supus unei intervenții chirurgicale la coloana vertebrală. El s-a luptat cu o infecție a căilor respiratorii superioare care a dus la pneumonie. Turneul european al rockerului a fost amânat la începutul anului 2020 din cauza bătăliei sale cu pneumonia, dar a promis că o să termine călătoria cât mai repede va fi posibil.

Vorbind despre planurile sale de a continua cariera, Ozzy a spus: „Știi ora când mă voi retrage? Când îi voi auzi punându-mi un capac pe cutie. Și apoi voi face un bis. Eu sunt Prințul Întunericului”.

Cele mai bune alimente pentru potență

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri