Potrivit specialiștilor, mâncarea a devenit responsabilă pentru performanţele sexuale ale bărbaţilor. Aşa că domnii trebuie să fie foarte atenţi la ceea ce au prin bucătărie.

Cele mai bune alimente pentru potență

Lista alimentelor cu efect afrodiziac este destul de lungă. Cele mai bune pentru consum sunt, în opinia nutriţioniştilor, fructul de avocado, sparanghelul, ţelina, stridiile, somonul, ghimbirul, busuiocul, iar ca desert ciocolata.

Fructul de avocado, bogat în vitamina E, potasiu, magneziu şi acizi graşi mononesaturaţi cu efect antiinflamantor şi de îmbunătăţire a performanţelor sexuale, este un aliment afrodiziac cunoscut.

Tot în categoria afrodiziacelor, este sparanghel, bogat în grupul de vitamine A, B şi C, migdalele şi nucile, bogate în vitamina E, somonul, ghimibirul, busuiocul, ce au efect în menţinerea stării de bine, revigorând şi stimulând sistemul nervos central.

Alimente cu efect afrodiziac

În general, alimentele bogate în Zinc şi vitamina E sunt considerate afrodiziace datorita acestor elemente cu efect direct de îmbunătăţire a potentei masculine.

Busuioc. Busuiocul redă tonusul și apetitul intim, sporește energia masculină. 5-6 grame de pulbere de busuioc amestecate cu 2 linguri de miere sunt un afrodisiac puternic.

Semințe de morcov. Morcovul era folosit de către greci și români pentru a vindeca impotența masculină și pentru a spori apetitul intim. O cură cu morcovi timp de aproximativ două luni va aduce roade vizibile.

Fructe Goji. Ingredient intim tonic, plin de savoare și energie. Starea de spirit va fi imediat îmbunătățită după consumarea lor. Intensifică producerea testosteronului, deci reprezintă un stimulent excelent pentru bărbați.

Ghimbir. Sporește dorința și excitarea. Aduce beneficii înaintea unei partide datorită conținutului său. Se recomandă consumul rădăcinii de ghimbir în formă crudă, fiartă sau cristalizată în mâncăruri ușoare.

Cafea. Cafeina stimulează mintea și trupul. Ea induce o stare euforică prin îndepărtarea oboselii și creșterea apetitului intim. Înlocuiți micul dejun cu o cafea aromată care va stârni pasiunea.

Usturoi. Este unul dintre cei mai buni stimulanți pentru contact intim. Sporește excitația, dar asigură și o rezistență mai bună în timpul actului.

Țelină. Reglează funcțiile intime și stimulează organismul să producă feromoni în mod natural. Amplifică dorința intimă, intensifică orgasmul și îmbunătățește performanțele în dormitor. Mai este denumită „Viagra naturală”. Sursa: doctorulzilei.ro


Ce cadou a primit Cardi B de ziua ei. Offset încearcă să o recucerească

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri