Katy Perry, hoața de dansatori

Disputele dintre cele două prințese pop au început din 2014, atunci când Taylor Swift a acuzat-o pe Katy Perry de furtul dansatorilor din turneul ei Red.

După ruptura dintre cele două vedete a urmat o serie de jigniri publice și chiar cântece de răzbunare, venite din ambele părți. Piesele Bad Blood și Swish Swish reprezentând o parte din cearta celor două.

Cântărețele au decis să renunțe la tensiune abia anul trecut, după ce Katy Perry a oferit literalmente o ramură de măslin. Se pare că cele două au trecut în cele din urmă de acea etapă a vieții lor, deoarece și-au recunoscut public greșelile din trecut și au recunoscut că sunt acum prietene din nou.

Taylor Swift i-a trimis lui Katy Perry un cadou pentru micuța nou născută

După ce Katy Perry și-a întâmpinat primul copil alături de logodnicul său Orlando Bloom luna trecută, Taylor Swift a decis să îi trimită un cadou adorabil pentru nou-născută.

Katy a postat ulterior pe contul ei de Instagram o imagine cu o pătură de mătase care avea textul „Baby Bloom” brodată pe față. Alături de pătura pentru micuță avea o scrisoare specială scrisă de mână, de la Taylor. Acesta a adresat cadoul pentru „Katy, Orlando și micuța”.

„Domnișoara Daisy își adoră pătura brodată de mână de la domnișoara @taylorswift. Sper că va fi una de care va trage ani de zile până când va deveni o bucată de nerecunoscut pe care o să o țină în buzunar în adolescență”, a descris Katy Perry postarea.

După cinci ani de lupte, au făcut pace

Katy a promovat, de asemenea, noul album Folklore al lui Taylor, în încercarea de a încuraja fanii să cumpere cel mai recent album al cântăreței. După ce i-a trimis lui Taylor o ramură de măslin anul trecut în semn de pace, Katy i-a atașat o scrisoare cu scuze, recunoscând că îi pare „profund de rău” pentru toată drama dintre ele.

„Hei vechi prieten, am reflectat asupra unor comunicări greșite din trecut și a sentimentelor rănite dintre noi”, a scris Katy.

Taylor a fotografiat scrisoarea și a postat-o pe povestea ei de pe Instagram, unde a scris: „Mulțumesc Katy”.

Cântărețele se află acum în etape foarte interesante din viața lor, Katy devenind mămica frumoasei Daisy, pe data de 26 august. Între timp, Taylor se întâlnește cu actorul britanic Joe Alwyn de patru ani, relația lor mergând din ce în ce mai bine.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp