Până când „Trump” îi va despărți. Motivul halucinant pentru care un detectiv de poliție a divorțat de soție

Până când „Trump” îi va despărți. Motivul halucinant pentru care un detectiv de poliție a divorțat de soție
Nebănuite sunt căile Domnului când vine vorba de dragoste. Un detectiv de poliție a divorțat de soție, iar motivul este unul halucinant. Are legătură chiar cu Donald Trump, care „și-a băgat coada”.

Un detectiv de poliție din Pennsylvania a divorțat de soție, iar motivul este unul cel puțin deosebit. Totul a început anul trecut, când Donald Trump a pierdut alegerile în fața lui Joe Biden. Trump nu a reușit să se împace cu ideea și a început să agite spiritele teribil. După o serie de declarații publice și plângeri peste tot pe unde a putut, totul a culminat cu atacul de la Capitoliu din Ianuarie 2021. 

În data de 6 Ianuarie, susținătorii lui Trump au luat cu asalt clădirea Capitoliului, fiind instigați chiar de către omul de afaceri, la vremea aceea încă președinte în funcție. Pagubele au fost enorme, iar conflictul a fost stins cu greu. In afară de pierderile materiale, au existat se pare și altfel de pierderi. 

Un detectiv de poliție a divorțat de soție din cauza atacului de la Capitoliu

Jennifer Heinl

O femeie din Pennsylvania care ar fi participat la revolta din 6 ianuarie de la Capitoliu se confruntă cu acuzații federale. Soțul ei, un detectiv de poliție, a intentat divorț pentru că ea a luat parte la atacul de la Capitoliu. Jennifer Heinl, a fost arestată pe 17 martie sub acuzația de intrare sau rămânere într-o clădire restricționată; conduită dezordonată și perturbatoare într-o clădire restricționată; intrarea violentă și conduita dezordonată pe terenul Capitoliului și desfășurarea, demonstrarea sau pichetarea în Capitoliu. 

Soțul ei este detectiv de poliție și se pare că ar fi avertizat-o pe aceasta să stea acasă. Însă femeia nu a ascultat, căci este o susținătoare puternică a lui Trump, astfel că fix asta i-a provocat și divorțul într-un final.

Soțul lui Jennifer Heinl este detectiv pentru Departamentul de Poliție Shaler Township. Michael Heinl s-a adresat șefilor săi după insurecție pentru a discuta despre participarea soției la atac. Autoritățile nu cred că soțul știa că soția sa intrase în clădirea Capitoliului în acea după-amiază. Astfel, bărbatul a scăpat de o posibilă anchetă, însă a rămas fără soție.

Foto: Facebook

Ce s-a întâmplat cu Major, câinele lui Joe Biden. A atacat un agent de securitate luna trecută

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp