Pandemia a schimbat-o radical pe Catrinel Menghia. Ce a devenit actrița

Pandemia a schimbat-o radical pe Catrinel Menghia. Ce a devenit actrița
Catrinel Menghia (Marlon, după cum e cunoscută în Italia) e una din cele mai îndrăgite actrițe autohtone, dar despre care, în ultima perioadă nu s-au aflat așa multe vești date fiind și schimbările aduse de pandemie. Actrița a făcut, ieri, o mărturisire uimitoare.

Toată criza COVID-19 a fost, într-un fel, benefică, pentru unii, iar pandemia a schimbat-o radical pe Catrinel Menghia. „Unii au devenit mai creativi”, arată actrița. Este și cazul ei. Vedeta, care joi a devenit oficial noua ambasadoare de brand Gerovital H3 Evolution Perfect Look, mărturisește că a devenit altceva în această perioadă.

„Eu m-am apucat de lecții de pian, cu tutoriale pe YouTube. Apoi m-am înscris la diverse cursuri. Într-un final am zis OK, mi-ar fi plăcut să realizez două proiecte. Unul ar fi scrierea unei cărți. Povestiri din viața mea personală. Al doilea, să fac un film. Așa că mi-am spus să fac aceste dou proiecte noi, și sper să îmi iasă bine”, a mărturisit celebra actriță.

Pandemia a schimbat-o radical pe Catrinel Menghia

Cartea cuprinde amintiri din copilăria lui Catrinel Menghia. A fost scrisă deja. Și, după reacțiile primite de la editori, va fi un succes. „Am prezentat manuscrisul unei case de editură din Italia, care se regăsește în top 3. Au fost impresionați de acele povestiri din anii 90, și, de comun acord, am decis să dezvoltăm mai mult acea parte. Probabil cartea va ieși la vară, aici în Italia”, a dezvăluit artista.

 

Volumul povestește copilăria artistei, o bucată foarte importantă de viață, până acum necunoscută despre ea. E vorba de țara natală, România, de viața alături de părinți sau bunici.

„În pantaloni de regizor”

Model și actriță, fotografiată de Peter Lindbergh, cu apariții în Vogue Italia și aclamată la Cannes după „La Gomera”, Catrinel Menghia spune: „Nu m-am gândit niciodată că o să fiu actriță. S-a întâmplat, pur și simplu”. Dar al doilea proiect al ei este să facă un film. Ca regizor.  Și în acest proiect lucrurile sunt deja avansate.

„Cât privește filmul – este vorba despre o poveste de iubire, ancorată în anii 1960. Avem în momentul de față o co-producție din România interesată și una din Franța. Cât privește subiectul, vă pot spune doar că aduce în discuție povestea unor adolescente care fac cunoștință, pentru prima dată, cu dragostea. Un subiect tabu atunci, cred că e și acum”, a dezvăluit Catrinel Menghia.

Filmările trebuiau să înceapă în luna iunie, dar au fost decalate, tot din cauza pandemiei.  „Trebuia să filmăm în iunie, dar având în vedere că totul merge foarte încet, și cu vaccinările, și tot, am decis să așteptăm luna septembrie. Din septembrie mă veți vedea pe platoul de filmare, în pantaloni de regizor”, a mai declarat artista.

Catrinel Menghia este model și actriță. Originară din Iași, vedeta de 35 de ani trăiește în Italia, alături de soțul ei, cu care are o relație de 10 ani. În urmă cu doi ani a devenit mama unei fetițe.

Sursa foto: Instagram

Povestea uitată a Coloanei fără sfârșit, monumentul lui Constantin Brâncuși