Panică totală la „Te cunosc de undeva!”. Ce s-a întâmplat cu Emi de la Noaptea Târziu

Panică totală la „Te cunosc de undeva!”. Ce s-a întâmplat cu Emi de la Noaptea Târziu
Emi de la Noaptea Târziu, colegul lui Cuza, e un personaj cu adevărat aparte. Are două facultăți, dar nu profesează în niciunul din domeniile studiate. Asta nu-i creează probleme. Are însă mari probleme în alt domeniu...

Zilele acestea, Emi de la Noaptea Târziu a rămas fără glas. Pur și simplu nu a mai putut să scoată cuvintele pe gură. A fost de-a dreptul șocat și speriat, mai ales că avea filmări.

Chiar înainte de prima gală „Te cunosc de undeva!”, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, Emi, partenerul lui Cuza pe scena transforming show-ului de la Antena 1, a rămas fără voce.

Emi de la Noaptea Târziu nu a mai putut vorbi nici cânta

Cu doar trei zile înainte de înregistrarea primei gale a celui de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, Cuza s-a prezentat la antrenamentele de canto singur. Artistul de la Noaptea Târziu s-a văzut nevoit să îi povestească profesorului de canto, Crina Mardare, motivul:

„Sunt singur! S-a îmbolnăvit copilul! I-aţi dat o piesă grea şi i-au rămas cuvintele în gât!”, a mărturisit el amuzat. În acelaşi stil a tratat situaţia şi Emi: „M-am trezit cu <îngâtită severă>!”, iar Cuza a completat imediat: „Dacă, Doamne fereşte, moare, trebuie să îmi fac alt prieten!”.

Cum s-a descurcat Emi, dacă a reuşit sau nu să treacă peste problemele cu vocea pentru a putea duce la bun sfârşit momentul lor din deschiderea celui mai nou sezon Te cunosc de undeva!, telespectatorii vor putea afla urmărind prima gală a transforming show-ului, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

Până atunci vă reamintim cine este Emi. Emanuel Popescu, pe numele din buletin, acesta provine din Târgu Jiu și, după cum știu mulți, este unul din cei trei membri din trupa Noaptea Târziu. Emi are două facultăți terminate. A absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, dar și pe cea de Management. Are și un master și un modul psihopedagogic finalizate. Succesul obținut cu Noaptea Târziu i-a schimbat perspectivele. Actorul a realizat că desi a făcut două facultăți, nu va profesa în acele domenii.

„Pentru noi, diplomele sunt, aşa, de palmares. Nu cred că vom profesa vreodată în domeniile astea pentru că noi, în ultimii 3-4 ani, ne-am specializat în online”, a mărturisit acesta.