Antena 1 anunță o schimbare neașteptată la emisiunea „Te cunosc de undeva”. Iată cine va veni la masa juriului

Antena 1 anunță o schimbare neașteptată la emisiunea „Te cunosc de undeva”. Iată cine va veni la masa juriului
Sezonul de anul acesta al emisiunii „Te cunosc de undeva!” va fi unul extrem de interesant. Juriul se schimbă.

În sezonul al 17-lea al emisiunii Te cunosc de undeva, vom avea un nou profesor de actorie. E incredibil cine va veni în platou.

Antena 1 anunță o schimbare neașteptată la emisiunea „Te cunosc de undeva”. Iată cine va veni la masa juriului

Simpaticul actor Cristi Iacob va fi înlocuit în noua ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva” de fantastica Adriana Trandafir, un fost concurent fabulos care le va spune concurenților din secretele meseriei sale. Este o altă surpriză a producătorilor Antenei 1, după ce Pepe a fost cooptat în rolul de prezentator, în locul lui Cosmin Seleși. Asta nu înseamnă că actorul Cristi Iacob va pleca din emisiune, dar acesta va avea doar rolul de jurat, iar sarcina de profesor îi revine Adrianei.

„Eu ştiu cel mai bine cât de greu este, mai ales că am avut ocazia să concurez atât singură, cât şi în cuplu”

“E o onoare pentru mine şi un cadou de la Dumnezeu acest rol în cel mai nou sezon Te cunosc de undeva. Mi se pare fascinant că după ce am trăit experienţa acestui show în calitate de concurent, acum am trecut de cealaltă parte a baricadei, unde nu mi-aş fi imaginat niciodată că o să ajung şi de unde se vede şi mai bine frumuseţea acestui show.

Eu ştiu cel mai bine cât de greu este, mai ales că am avut ocazia să concurez atât singură, cât şi în cuplu, alături de Romică, aşa că le înţeleg şi mai mult temerile concurenţilor din acest sezon, unul special, dedicat în totalitate duetelor.

Toţi îmi sunt foarte dragi şi încerc să îi ajut cât de mult pot, să le dau cât de mult pot din tot ce ştiu eu, pentru ca juriul să aprecieze munca lor”, a spus Adriana Trandafir, potrivit comunicatului transmis de Antena 1. Avem tipologii diferite, suflete speciale şi oameni minunaţi pe care îi voi ajuta cât de mult voi putea

De asemenea, Adriana a vorbit despre cât de mult va munci în această perioadă, pentru că va trebui să studieze toate momentele din concurs.

“Este o muncă sisifică, de cel puţin 10 ore pe zi, în această perioadă, iar dacă înainte îmi studiam doar piesa mea, acum trebuie să pregătesc absolut toate momentele din concurs, deci nu mai încape vorbă despre volumul de muncă. Va fi un sezon foarte interesant pentru că avem tipologii diferite, suflete speciale.

Dar și oameni minunaţi pe care îi voi ajuta cât de mult voi putea să aibă încredere în ei, să uite de frici atunci când sunt pe scenă, să nu pornească avându-l pe ‘NU’ înainte şi să primească cu bucurie orice rol le oferă Ruleta”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: instagram