Papagalul Sweet Pea s-a îndrăgostit de un pui de labrador. Imaginile care au devenit virale. VIDEO

Papagalul Sweet Pea s-a îndrăgostit de un pui de labrador. Imaginile care au devenit virale. VIDEO
Papagalul Sweet Pea a reușit să devină viral, după ce s-a îndrăgostit de un pui de labrador. Cei doi sunt de nedespărțit.

Papagalul Sweet Pea din Idaho, Statele Unite, a devenit viral pe internet după ce stăpâna lui a postat pe Tik Tok un video cu înaripatul și prietenul său cel mai bun, un pui de labrador negru. Wendy Albright, stăpâna celor doi, a spus că Sweet Pea a ajuns senzație pe internet chiar de la primul video. Albright nu era la primul video cu simpaticul papagal. Aceasta posta de mai mult timp pe rețeaua socială imagini cu Sweet Pea. 

Ceea ce s-a schimbat a fost venirea în casă a unui nou membru al familiei. Un pui de labrador simpatic și pufos, care a ajuns deliciul familiei. Se pare că și papagalul s-a îndrăgostit iremediabil de micuțul patruped, dovadă fiind imaginile ajunse pe internet. Totul s-a petrecut în timp ce micuțul dormea în poala mamei sale adoptive. 

Papagalul Sweet Pea a devenit viral. Îi spune labradorului că îl iubește 


Ceea ce trebuie menționat este că, din fericire, Sweet Pea este un papagal vorbitor. Spunem din fericire pentru că altfel nu și-ar fi putut manifesta iubirea cum se cuvine. În video-ul postat pe internet, papagalul îl cunoaște pe puiul de labrador, care dormea. Este dragoste la prima vedere. În timp ce îl mângaie cu gheara pe cap, Sweet Pea îi spune micuțului „Te iubesc”. Imaginile au strâns peste 27 de milioane de vizualizări și 5 milioane de aprecieri. 

„Cred că lumea, în acest timp în care trăim, a văzut acel videoclip și a iubit dragostea nestăpânită a două animale care pur și simplu se îngrijeau una de alta”, a spus Albright. Întrucât videoclipul s-a dovedit atât de popular, Albright a continuat să filmeze interacțiunile lui Sweet Pea cu cățelușul ei și să le împărtășească pe TikTok. S-a format astfel o prietenie pe viață, spre deliciul internauților care abia așteaptă să urmărească noile aventuri ale simpaticului cuplu. 

Foto: Captură YouTube

Exclusiv. Adevărul despre milionarul Sebastian Dobrincu și Mimi. De ce s-au despărțit, de fapt