Pariorul milionar, cu origini românești. David Oancea și plăcerea lui de a se poza cu simbolurile bogăției

Pariorul milionar, cu origini românești. David Oancea și plăcerea lui de a se poza cu simbolurile bogăției
A ajuns milionar în dolari din pariuri și îi place așa de mult încât nu contenește să etaleze averea pe care o are. Poartă ceas cu briliante, genți Hermes în ediții limitate și conduce cele mai scumpe mașini.

David Oancea, cunoscut drept „Vegas Dave” – este un american cu origini românești care a câștigat milioane de dolari din pariuri sportive, ponturi și tranzacționarea unor obiecte sportive de colecție. Are 44 de ani. S-a născut în Michigan. Tatăl său este român din Sibiu, care a emigrat în 1969 în SUA. Mama lui David Oancea este o japoneză din Hawaii.

De ziua lui, pariorul „Vegas Dave” a împărțit 150.000 de dolari. Iată mesajul pe care l-a transmis fanilor săi. Trebuie spus că, pe rețelele sociale, e un real influencer, având peste 2,7 milioane de urmăritori.

„Anul acesta de ziua mea vreau să fac cadouri fanilor mei. De asemenea voi dona bani fundațiilor veteranilor și în sprijinul bolnavilor de cancer de pancreas. Am cumpărat ceva foarte special în valoare de 150.000 de dolari și am să îl dau. (…) tot ce vă cer e să îmi spuneți ce ați învățat urmărindu-mă pe rețelele sociale. 2020 a fost cel mai mare an al vieții mele, în toate aspectele (…)”

David Oancea a început să parieze în urmă cu 20 de ani. Mai exact, din anul 2000. Atunci și-a anunțat părinții că merge la universitate, dar s-a răzgândit pe drum. Cu 10.000 de dolari împrumutați s-a dus la cazino. Prima mare lovitură importantă a dat-o în 2010, când a câștigat 200.000 de dolari cu un simplu pariu sportiv. I-a fost clar că aceasta e direcția în care trebuie să meargă, iar acum e milionar.

Potrivit Forbes, David Oancea, a câștigat peste 5 milioane de dolari doar din pariuri sportive. În 2015, a câștigat 2,5 milioane de dolari după ce a pariat pe echipa câștigătoare a titlului la fotbal american.

Chiar dacă în momentul acesta nu mai are voie să parieze, continuă să câștige sume fabuloase. O instanță i-a interzis să mai parieze timp de trei ani. Nu știm din ce cauză, dar cu siguranță are legătură cu legea.

Vegas Dave” câștigă însă bani mulți oferind ponturi sportive și tranzacționând obiecte sportive de colecție.

Bunăoară, așa cum se lăuda de ziua lui, că 2020 a fost cel mai tare an, arătăm că numai în luna august, milionarul cu origini sibiene a câștigat 3,9 milioane de dolari vânzând un card cu autograful și poza lui Mike Trout, jucător celebru de baseball. Povestea cartonașului e fabuloasă. L-a achiziționat cu 400.000 de dolari, de la un colecționar din Taiwan. „Când am cumpărat acest card, toată lumea a spus că sunt nebun pentru că am cheltuit aproape jumătate de milion pe o bucată de carton”, a spus Oancea.

Vegas Dave” e un adevărat star pe rețelele sociale, unde este urmărit de milioane de fani înnebuniți după imaginile opulenței pe care le distribuie idolul lor. Acesta postează imagini cu grămezi de bani, cu obiectele de lux pe care și le cumpără, dar și cu fotomodelul care îi e iubită.

Sursa foto: Instagram

Dezvăluiri despre „joaca” lui Mircea Badea. Ce bani câștigă din pariuri sportive

Mămăliga românilor: de la promisiunea bunăstării țăranilor la desert de lux

Recomandarile noastre