Paris Hilton s-a logodit! Cum arată inelul ei cu diamant

Paris Hilton s-a logodit! Cum arată inelul ei cu diamant
Paris Hilton a anunțat că s-a logodit cu iubitul ei, Carter Reum. Vedeta a publicat pe rețele sociale imagini în care purta rochie albă și îl îmbrățișa pe Carter.

Paris Hilton s-a logodit. În fotografii, Carter poate fi văzut stând într-un genunchi, cu cutia pentru inel deschisă. Apoi o ține în brațe și o sărută pe viitoarea sa soție. Din imaginile distribuite de Paris, părea a fi un eveniment bine planificat.

Paris Hilton și-a găsit sufletul pereche

Paris Hilton s-a logodit. Ea și-a arătat inelul de logodnă tăiat cu smarald de Jean Dousset, strănepotul lui Louis Cartier. Cei doi se aflau pe o plajă la apusul soarelui. Amândoi au purtat alb, iar Carter Reum a pregătit un decor de vis.

„Când îți găsești sufletul pereche, nu doar știi. O simți. Dragostea mea și cu mine suntem împreună de la prima noastră întâlnire. De ziua mea, a aranjat o excursie specială în paradisul tropical. În timp ce mergeam la cină de-a lungul plajei, Carter ne-a condus la o cabană împodobită cu flori și s-a pus într-un genunchi. Am spus da, da pentru totdeauna. Nu este nimeni cu care aș prefera să petrec pentru totdeauna. Iată cum să iubești – felul pentru totdeauna”, a scris Paris Hilton pe pagina ei de Instagram.

Carantina i-a unit

A fost prezentă și sora lui Paris, Nicky Hilton cu soțul, James Rithschild. Au fost alături de mulți membri ai familiei lui Reum, inclusiv mama sa Sherry Reum, precum și fratele său Courtney Reum.

„Sunt încântată de următorul nostru capitol. Anul trecut cu COVID-19 a accelerat atât de multe lucruri. Ca cineva care călătorea constant, am avut șansa să rămân acasă și să reevaluez ceea ce era important pentru mine. Relația mea și timpul petrecut cu Carter au fost un cadou”, a spus Paris Hilton.

„Am avut ocazia unică de a o cunoaște zilnic pe Paris cea reală. Doar noi doi, în ultimele 15 luni, și nu aș putea fi mai încântat și mai norocos să o am ca viitoarea mea soție și parteneră. Ea strălucește prin amabilitatea, etica muncii, autenticitatea și vocea ei pentru a face lumea un loc mai bun și va face același lucru ca o viitoare mamă și soție”, a spus Carter Reum.

Horoscop Minerva – 17 februarie. Balanțele trebuie să evite deciziile majore