Pasiunea secretă a fiicei Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică. Nimeni nu se aștepta…

Pasiunea secretă a fiicei Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică. Nimeni nu se aștepta…
Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică e deja o domnișoară în toată regula care se pregătește să intre în adolescență. Mai toți ne amintim imaginile cu bebelușul superb în rochițe albe, ținut cu grijă, la piept de „zâna surprizelor”. De mult, Violeta nu mai e bebe. Are o pasiune secretă. Îi dă bătăi de cap mamei sale?

Violeta Bănică mai are puțin și împlinește 13 ani, iar mama ei este extrem de mândră de ea. Fetița a crescut mult, deja aproape de înălțimea celebrei sale mame. Cu părul negru și ochii albaștri, Violeta seamănă leit cu mama ei. „Nici nu știe ea cât de mult semănăm… și fizic, și ca atitudine față de viață”, a mărturisit Andreea Marin într-un interviu acordat revistei Viva!.

Ce a moștenit Violeta de la Ștefan Bănică, tatăl său

„Când o fi trecut timpul?! Eu știu doar ca ieri era bebeluș la pieptul meu…”, scria Andreea Marin, vara aceasta în dreptul unei fotografii cu tânăra domnișoară.

Violeta urmează cursurile International School of Bucharest, unde studiază în diverse limbi străine. Puștoaica vorbește deja perfect limba engleză, dar are mai multe pasiuni.

Fiica Andreei Marin și a lui Bănică e atrasă atât de științele exacte, cum era și mama sa în perioada în care era elevă, dar e apropiată și de zona artistică, talent pe care l-a moștenit, ca și ceilalți frați, de la tatăl ei. Spre exemplu, studiaza pianul și este pasionată de  pictură și origami. Fire creativă, uneori propriile mâini sunt suport pentru lucrări de artă efemere, dezvăluie Andreea Marin. În plus, surpriză, Violeta joacă fotbal!

“E un copil aplecat către frumos, către pictură, origami, tot ce înseamnă lucruri făcute manual, pian, dans deopotrivă. Facem  lecții împreună și repetiții împreună, deși are o profesoară. Dar e nevoie să repeți și acasă, nu se poate să mergi doar cu ceea ce faci o dată pe săptămâna cu profesorul tău și țin aproape, cât pot de mult. Sunt cam severă, recunosc, că profesor, dar învăț și eu să am răbdarea necesară”, a declarat Andreea Marin pentru Libertatea.

Andreea și Ștefan, divorț anunțat pe Facebook

Andreea Marin și Ștefan Bănică s-au căsătorit în anul 2006, iar un an mai târziu au devenit părinții unei fetițe, Ana Violeta. Amândouă vedetele veneau din câte un mariaj eșuat. Andreea Marin a fost căsătorită cu Cristian Gheorghiță, iar Bănică cu Mihaela Rădulescu, iar apoi a avut o relație cu Camelia Constantinescu, cea care i-a născut primul copil. Cuplul Marin – Bănică și-a anunțat divorțul după 7 ani de relație, pe Facebook.

După oarece turbulențe în spațiul public, cei doi au lăsat deoparte șicanele și au ajuns la un acord comun în ceea ce privește copilul, reglând și relația Violetei cu fratele mai mare, Radu -Ștefan.

Pasiunea secretă: fotbalul!

„Este cea mai bună prietenă a mea. Şi deja e mare, are simţul umorului. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaştri faţă de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea şi mă văd pe mine Andreea cea mică…

Povestim foarte mult, ieşim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place şi pianul. Pe plan artistic moşteneşte câte ceva şi de la mine, şi de la tatăl ei. E firesc să fie aşa”, spunea acum ceva timp Andreea Marin la Vorbește Lumea.

Sursa foto: Instagram