Exclusiv. Gina Pistol recunoaște tot despre buzele ei mari

Exclusiv. Gina Pistol recunoaște tot despre buzele ei mari
Dacă are pauză de filmare, Gina Pistol e pusă pe treabă.  Așa că dă replici. Ea a făcut lumină, luni, în toată controversa iscată de buzele ei.

Ultima discuție majoră pe rețelele sociale dacă are sau nu colagen în buze Gina Pistol. Ori dacă și-a injectat acid hialuronic. Sătulă să tot fie criticată și bârfită pe la spate, vedeta a clarificat lucrurile. Are buze mari pentru că e însărcinată. Se știe că acest lucru face parte din transformarea prin care trece orice viitoare mămică în perioada în care este gravidă. Mai ales dacă în burtică are o fetiță.

„Eu de când m-am operat, în urmă cu câțiva ani, când mi-am tăiat buza ca să scot din țesut, din soluția pe care o aveam injectată, nu mi-am mai injectat absolut nimic în buze. Cam cât de nebună să fiu să-mi injectez în perioada asta, însărcinată fiind, ceva în buze? Și nu cred că există doctor estetician care să facă. Buzele sunt umflate pentru că… sarcină”, a comentat Gina Pistol pe Instagram.

Chinul prin care a trecut Gina Pistol după ce și-a operat buzele

Gina Pistol a povestit, în trecut, că a avut numeroase probleme după ce şi-a umflat buzele cu colagen. Ea a făcut intervenția în 2009 și apoi s-a chinuit ani de zile să corecteze greșeala. „Implantul mi-a distrus ultimii ani din viaţă”, s-a plâns, de mai multe ori, blonda. Acea operaţie de mărire a buzelor a fost pentru Gina un eşec. L-a reparat abia după alte trei intervenţii.

Prima dată a mers la o clinică unde scos o parte din surplusul de colagen. Dar rezultatul nu a mulțumit-o. În 2011 a ajuns din nou la operaţie, iar esteticianul s-a văzut nevoit să-i taie buzele de la un capăt la altul pentru a-i extrage chisturile formate după intervenţia din 2009. După această intervenție, vedeta a ajuns ulterior la un specialist din Galaţi pentru a scăpa definitiv de probleme. De atunci nu a mai fost tentată niciodată să își facă alte intervenții la buze.

Gina are însă și alte operații estetice, despre care a vorbit de fiecare dată cu sinceritate. Ea și-am operat nasul și a făcut blefaroplastie (intervenție la nivelul pleoapelor lăsate, moștenite de la mama sa).

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Ce a învățat viitoarea „doamnă Oțil” de la Mihaela Rădulescu