Patru metode ca să ai buze senzuale

Patru metode ca să ai buze senzuale
Buzele tale sunt printre primele locuri care prezintă semne de îmbătrânire. Printre unele schimbări majore ale buzelor, liniile care vă înconjoară gura și volumul diminuat sunt primele semne ale bătrâneții. În ciuda acestui fapt, deseori ai tendința să le treci cu vederea și să le lași în afara tratamentelor tale anti-îmbătrânire.

Potrivit unor experți, majoritatea buzelor își pierd definiția și volumul odată cu trecerea timpului. Cu toate acestea, liniile și ridurile sunt frecvente în cazul celor care au pielea palidă, fumează sau stau mult la soare. Pe lângă acestea, există și alte probleme, pe care trebuie să le abordați, conform Healty George. Mai jos găsiți câteva trucuri care v-ar putea ajuta să vă păstrați buzele mereu tinere.

1.Seruri și balsam

Există câteva balsamuri de buze care se laudă cu ingrediente anti-îmbătrânire. Serul de buze Verso este cunoscut pentru că deține un derivat de retinol, foarte puternic stimulent pentru producția de colagen. Acesta mai ajută la atenuarea petelor întunecate. Principala problemă a retinolului este aceea că irită atunci când o aplici direct pe buze.

Cu toate acestea, Verso are o formulă care constă din Retinol 8, considerat a fi un derivat blând. Retinol 8 este indispensabil în diminuarea liniilor fine care apar în jurul gurii pe măsură ce îmbătrânești.

Un tratament de înaltă performanță de umplere a buzelor, de la Dr. Macrene, cuprinde acid hialuronic, peptide, ceramide, hidratori puternici – cum ar fi uleiul de nucă de cocos – și peste 20 de antioxidanți. Acesta  lasă buzele să pară mai pline și mai naturale decât se întâmplă după tratamente injectabile.

2.Laser și peeling

Peeling-ul de buze hidratant de la StackedSkin este un produs care exfoliază chimic primul  strat al pielii, pentru a dezvălui buze moi și netede.

Tratamentul nocturn al buzelor cu produsul de la Dermalogica – Nightly Lip Treatment, serul de buze pentru îmbunătățirea volumului de la Lancer Skincare și Sugar Lip Serum Advanced Therapy de la Fresh sunt alte produse anti-îmbătrânire eficiente pentru buzele tale.

Peelingul chimic sau un tratament cu laser pot fi eficiente în tratarea liniilor fine care apar odată cu vârsta pe buze și ajută, de asemenea, la a scăpa de pigmentarea nedorită din jurul acestora. Te-ai întrebat vreodată de ce ai tendința să dezvolți liniile fine din jurul gurii? Mușchii care îți înconjoară gura, comprimă pielea care se află peste buzele tale. Peeling-urile chimice sau laserul pot stimula tonul și textura și pot diminua aspectul liniilor fine. Unii dermatologi recomandă laserul Clear + Brilliant.

În afară de asta, sugerează și peeling chimic care ar trebui să conțină acizi alfa-hidroxi și să c continue cu stimularea pielii  cu un derivat de hidrochinonă sau acid kojic. În plus, experții sugerează și micro-ace. Procedura crește producția de colagen.

3.Injecții cu acid hialuronic

Există o concepție populară greșită conform căreia oamenii folosesc injecțiile pentru a crea buze mai mari,  cam ca ale lui Kylie Jenner. Granița buzei tale tinde să-și piardă definiția odată cu vârsta. Puteți trata acest lucru cu ”umpluturi”, care sunt eficiente pentru a readuce volumul. Astfel restabilește structura pielii din jurul gurii.

Dacă supratratați însă, puteți ajunge să aveți buze de rață. Cu toate acestea, cu tratamente subtile, puteți oferi buzelor și pielii din jurul său, un fel de definiție potrivită. Injecțiile cu acid hialuronic, cum ar fi Juvederm, Volbella și Restylane Sylk, au efecte foarte bune pentru a aduce înapoi buzele definite, cu aspect mai tânăr.  Și câteva picături de Botox pot ”înmuia” mușchii din jurul gurii.

4.Tratamente noninvazive

Dacă nu doriți să îndurați durerea pe care o presupun, totuși, injecțiile în buze, puteți aborda produsele care promit să umfle buzele temporar.  Neutrogena MoistureSmooth Color Stick este un creion de buze care cu o textură puternic hidratantă. Înmoaie ridurile care îți înconjoară buzele și le face automat să pară mai pline.

Balsamul de buze cu hidratare pe bază de nucă de cocos proaspătă și zahăr – Diver Addict Glow Lip,  sau balsamul Kopari Cocos Glossy sunt câteva dintre produsele populare.

Amintiți-vă că pielea din jurul buzelor are nevoie de aceeași grijă ca și pielea altor părți ale corpului. Când începi să neglijezi această parte, buzele pierd toate strălucirea și volumul pe măsură ce trece timpul.

Sursa foto: Instagram/ art_esting, fabryka-ust,biteyourlipsbysa, zastrzykkobiecosci