Paula Seling îi purta poza soțului în ghiozdan. Ea îi scria, dar el nu răspundea… Povestea din spatele celei mai uimitoare despărțiri din showbiz

Paula Seling îi purta poza soțului în ghiozdan. Ea îi scria, dar el nu răspundea… Povestea din spatele celei mai uimitoare despărțiri din showbiz
Paula Seling și Radu Bucura se iubesc de când erau copii. Extraordinara poveste de iubire dintre Paula Seling și Radu Bucura s-a destrămat după 17 ani de căsnicie. Vestea că cei doi au divorțat în secret a uimit lumea mondenă.

Considerați unul dintre cele mai frumoase cupluri din România, îndrăgita întrepretă de muzică ușoară Paula Seling și soțul ei, Radu Bucura, au trăit o iubire de poveste. Cei doi s-au cunoscut când era copii.
Se pare însă că amorul s-a încheiat, iar cei doi s-ar fi despărțit recent. Radu Bucura fostul soț al artistei nu se mai ocupă nici de cariera ei muzicală în calitate de manager, fiind înlocuit rapid cu altcineva. În ciuda separării după mulți ani de la căsătorie, cei doi tineri au trăit momente frumoase împreună.

S-au cunoscut când erau adolescenți

Paula și Radu s-au întâlnit pentru prima dată, în 1996, pe vremea când artista avea doar 16 ani și amândoi se aflau la Năvodari, pentru un festival de muzică. Cei doi adolescenți au făcut schimb de adrese în speranța că vor ține legătura prin scrisori, iar Paula îi păstra poza în ghiozdan.

 

Ea a început să-i scrie, însă Radu Bucura nu-i răspundea. Abia după nouă ani, acesta a căutat-o și s-au îndrăgostit amândoi nebunește unul de celălalt.

„Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit”, a relatat în trecut Paula Seling pentru Okmagazine.ro.

Nuntă discretă în 2005

Iubirea și-au oficializat-o pe 10 iulie 2005, iar nunta a fost una discretă, lipsită de fastul petrecerilor. Doar doi prieteni din liceu au luat parte la fericitul eveniment. Atât ceremonia, cât şi petrecerea au avut loc la Cheile Râşnoavei, chiar la ferma unde Nicole Kidman a filmat super-producţia „Cold Mountain”.

Slujba a fost oficiată în faţa unui altar improvizat de trei preoţi. Cununia civilă a avut loc tot la Braşov, pe 10 iulie, într-un secret absolut. Familiile celor doi au aflat ulterior de că cei doi s-au căsătorit.

Radu a confirmat că nu mai e manager

De atunci, cei doi și-au ținut viața personală departe de ochii curioșilor, pozând între-un cuplu fericit. Radu a fost cel care i-a manageriat cariera artistei, iar succesul nu a întârziat să apară, Paula devenind una dintre cele mai apreciate voci din România.


Destrămarea căsniciei dintre cei doi a ieșit la iveală recent, însă Paula Seling nu a făcut nicio declarație despre acest moment din viața lor. Contact de click.ro, Radu Bucura a declarat:

„Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private”, a declarat Radu Bucura.

Era bărbatul ideal: spăla, călca, repara orice

Despre soțul ei, Paula Seling a avut întotdeauna numai cuvinte de laudă și nimic nu ar fi dat de bănuit că iubirea lor s-ar putea sfârși într-o bună zi.

„El a fost sclipirea pe care o așteptam și uneori mă gândesc dacă am meritat-o, nu stiu… uneori mă gândesc ce am făcut să am atâta, să mi se dea atâta lumină și bucurie, pentru că despre asta e vorba”, povestea Paula Seling, în 2013, la emisiunea „Doamne de poveste”, de la Acasă TV, acolo unde a prezentat și câteva fotografii rare de la nunta ei.

Sunt singurele poze în care am putut să o vedem mireasă pe Paula Seling. De asemenea, artista mărturisea că Radu este soțul ideal, face o grămadă de treabă în casă: spală vase, spală haine, aspiră, spală pe jos, pune gresie, faianță, pune prize, schimbă baterii la baie, desfundă chiuvete, repara orice.