Pe cine amenință Chef Scărlătescu: „O să-l bombardez din toate pozițiile!”

Pe cine amenință Chef Scărlătescu: „O să-l bombardez din toate pozițiile!”
Ediția de seara trecută a emisiunii „Chefi la cuțite” a dus la o înfruntare între echipe cât se poate încinsă, mai ales după ce Chef Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă care a îngreunat mult misiunea echipelor conduse de Chefii Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Pentru show-ul din seara aceasta, Chef Scărlătescu a lansat deja amenințări.

Ediția de seara trecută a fost lider de audiență, național, iar cea din din seara aceasta ar putea sta sub avertismentul „Atenție, pericol de explozie!”. Adevărul e că pe frontul culinar de la„ Chefi la cuțite” se dau lupte grele. Chef Cătălin Scărlătescu reușește să crească pulsurile celorlalți doi Chefi și tuturor competitorilor atunci când decide să deschidă bomba!

Chef Cătălin Scărlătescuamenință cu… bomba

Este vorba despre premiul surpriză pe care l-a câștigat la jocurile din culise. Oare ce se ascunde în bombă și ce decizie va lua Chef Scărlătescu în acest battle? Hotărârea lui de a deschide bomba îi va ține pe toți cu sufletul la gură, într-o competiție în care lucrurile devin din ce în ce mai grele.

„I-am dat o dedicație lui Bontea, bomba e a lui, o să-l bombardez din toate pozițiile”, a avertizat Chef Scărlătescu. Un avertisment care pleacă spre cel mai afectat dintre Chefi, după pierderea neașteptată a lui Sorin Ilieș, în ediția de seara trecută.

Chef Sorin Bontea și-a pierdut „cuțitul de aur”

Partea a doua ediției de marți seara a adus o eliminare-șoc. În proba individuală care le-a cerut concurenților din echipele intrate la duel să gătească ciuperci, cea mai slabă farfurie a fost a lui Sorin Ilieș, deținătorul „cuțitului de aur” din echipa lui Bontea și concurentul căruia, în audiții, toți Chefii i-au oferit cuțitele de aur. „Doamne ferește! Băiatul ăsta știe să gătească. E de necrezut! Este peste puterea mea de-a înțelege”, a fost reacția lui Sorin Bontea, după ce a aflat că Sorin Ilieș a primit doar 4 puncte pentru farfuria lui.

„Pe mine m-a dat complet peste cap. Cred că plecarea lui Sorin a destabilizat echipa, pentru că el ne aducea cumva împreună”, a declarat Andrei Mihalcea, concurentul lui Bontea. „Plecarea cuțitului de aur a avut un impact mare pentru noi”, a adăugat Arminia Grad, din aceeași echipă.

De cealaltă parte, Chef Dumitrescu pornește încrezător în lupta culinară: „Intrăm în battle-ul 5 cu gândul de-a câștiga”, a anunțat el. Ce va scoate la iveală bomba lui Chef Cătălin Scărlătescu, dar și ce echipă va câștiga cea de-a cincea înfruntare și cine va pleca acasă telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30.

Sursa foto: Antena 1