Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea, descântați în direct de o vrăjitoare. Au primit și talismane să le aducă bani și noroc

Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea, descântați în direct de o vrăjitoare. Au primit și talismane să le aducă bani și noroc
Ultima ediție a emisiunii Chefi la cuțite a adus multe zâmbete în platou dar și priviri ciudate ale celor trei chefi, care s-au văzut puși în fața unei situații nemaiîntâlnite.

Două concurente la emisiunea Chefi la cuțite i-au lăsat fără cuvinte pe cei trei chefi bucătari. Iată ce s-a întâmplat.

Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea, descântați în direct de o vrăjitoare. Au primit și talismane să le aducă bani și noroc

Printre sutele de concurenți care au venit să-și demonstreze talentul la emisiunea Chefi la cuțite s-au aflat și vrăjitoarea Carmen, alături de fiica sa, Raisa. Cele două femei s-au întrecut pe sine și au pregătit două delicioase preparate cu specific țigănesc, plăcintă cu brânză din foi de clătite și o rețetă de varză cu fasole și ciolan afumat și cârnați.

 

„Aici am să vă pregătesc un talisman ca să aveți înțelegere între voi”

Dar femeile au venit pregătite cu toate instrumentele folosite în meseria lor și le-au oferit și talismane norocoase, să le fie de folos și să nu se mai certe în acest sezon.  „Totodată am pregătit pentru dumneavoastră niște cadouri. Ca să vă putem încânta să ne puteți da și cuțitele. Aici am să vă pregătesc un talisman ca să aveți înțelegere între voi.

Nu vă speriați. Înăuntru aveți zahăr, sare, un bănuț descântat pentru spor de bani, năvalnicul care e tot pentru sporul casei și aveți și un trifoi cu patru foi”, a completat Carmen Chivea. Acest lucru nu a fost chiar pe placul chefilor care au replicat: „Păi și unde mai e toată distracția?! Nouă ne place să ne certăm pe mâncare”.

Vrăjitoarele au spus că știu și cine va câștiga acest sezon

Femeile nu s-au lăsat și i-au descântat în direct: „Așa cum sunt banii de valoare, așa să aveți voi valoare, să aveți bucurie, să aveți realizări”, au sunat cuvintele vrăjitoarei Carmen. Curioși din fire, bucătarii le-au tras de limbă pe cele două frumoase vrăjitoare și au aflat și dacă va crește euro și dolarul dar și cine va câștiga acest sezon.

 

 

Dacă la prima întrebare, acestea au răspuns, ele nu au vrut să divulge numele norocosului. Femeile fac parte dintr-o familie de 13 persoane și au deschis primul restaurant cu specific țigănesc din România.  Carmen și Raisa au fost extrem de fericite că au primit cuțitul și abia așteaptă să treacă în etapa următoare, unde au promis că vor demonstra ce bucătărese bune sunt.

Sursă foto: youtube