Pentru Anamaria Prodan n-a făcut niciodată un asemenea gest. Reghecampf e disperat după amanta Corina

Pentru Anamaria Prodan n-a făcut niciodată un asemenea gest. Reghecampf e disperat după amanta Corina
Dragostea lui Laurențiu Reghecampf pentru Corina Caciuc e ascunsă în cele mai mici detalii.

Laurențiu Reghecampf e topit după noua sa iubită și i-ar aduce și luna de pe cer numai să o facă fericită.

Pentru Anamaria Prodan n-a făcut niciodată un asemenea gest. Reghecampf e disperat după amanta Corina

Pe 16 februarie, Corina Caciuc a mai prins un trandafir în buchetul vieții, iar viitorul soț Laurențiu Reghecampf a fost extrem de atent și grijuliu cu femeia care-i va aduce pe lume un moștenitor. Și i-a făcut un cadou surpriză. Antrenorul Craiovei nu s-a uitat la bani, a fost la cea mai scumpă cofetărie și a comandat un tort cum altul nu-i, în nuanțe de bleu.

Tortul e plin cu trandafiri, biluțe, figurine și fluturași, dar apare și o fotografie cu Corina Caciuc cu burtica de graviduță la vedere. Bineînțeles, Reghe nu a uitat nici de un buchet imens de flori, iar Corina a fost atât de impresionată încât i-au curs lacrimile. Ca să vadă toată lumea ce poate face în numele dragostei, Reghecampf a făcut o fotografie și a postat-o pe contul său de socializare. Toată lumea așteaptă acum să vadă reacția Anamariei Prodan.

„El, săracul, a rămas să facă curat și să stingă lumina după toți!”

Nu cu mult timp în urmă, Anamaria Prodan, femeie asumată, a spus tututor cine e femeia cu care a înșelat-o cel pe care l-a numit ani buni soarele ei. Iar cuvintele impresarei sunt extrem de tăioase.„ (…) Îi știam slăbiciunile și le acopeream, am încercat să-l învăț să tacă, căci dacă vorbea era ușor de păcălit.

Ei, uite că cineva și-a dat seama de „capacitatea” și abilitatea lui de a face față în lumea în care eu l-am adus și… i-a trimis cadou o astfel de „fată profi”. Căci el era victima perfectă și prada cea mai ușoară din oraș. Bărbații care îi cunosc amanta, treceau, salutau și plecau acasă imediat. El, săracul, a rămas să facă curat și să stingă lumina după toți!

Îmi pare tare rău, căci încă vreau să cred că este victima tuturor din acest anturaj în care a intrat. Dar cum îți așterni, așa dormi. Nu i-a plăcut să doarmă alături de familia lui în palat, a căzut în troacă alături de persoane unde a crezut că o să fie șef și respectat”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre