Pentru cine s-a tuns și a făcut mușchi Oprea de la Talisman

Pentru cine s-a tuns și a făcut mușchi Oprea de la Talisman
Dezvăluiri fără precedent. De mai bine de doi ani, Alin Oprea de la Talisman are  o relație cu o brunetă, iar acest lucru l-a făcut alt om. L-a schimbat din toate punctele de vedere. Cei doi sunt fericiți împreună.

Lucrurile nu sunt așa simple cum par la prima vedere. Dar iubita l-a ajutat pe artist să înceapă, cumva, o nouă viață. Pentru ea a ales un mod de viață sănătos, și a renunțat la alcool.

La trei luni de când au apărut primele zvonuri despre divorţul dintre Larisa şi Alin Oprea, de la Talisman, artistul a oferit, în exclusivitate pentru Click!, un interviu în care vorbeşte deschis despre schimbările din viaţa lui. Alin Oprea susține că abia acum se simte echilibrat. Bărbatul înalt, slab, cu plete dezlânate s-a transformat într-un exemplar masculin care s-a tuns și a pus mușchi pe el.

Cum a renunțat la alcool

„Stilul acesta de viaţă sănătos pe care mi l-am impus a venit la pachet cu renunţarea definitivă la alcool. Eu sunt un om asumat, un om sincer, care nu se ascunde după degete şi vreau să lămuresc acest lucru, pentru că mi s-a creat în mod mincinos o imagine de alcoolist. De la a bea de plăcere, cu prietenii, până la a fi alcoolist, este exagerat de mult. Nu am fost niciodată dependent de alcool. Din 2010 până în 2017 am consumat câte un pahar, cu prietenii, pentru a ne simţi bine.

Se întâmpla cu anumite ocazii, evenimente, sau la socializare, la un grătar. Şi asta doar seara, când îmi terminam munca. Niciodată ziua sau în timpul programului. Nu cred că m-a văzut cineva beat vreodată, să mă ridice de sub mese. Da, beam ca un bărbat normal, de plăcere, să mă simt bine, însă soţia mea se ocupa să îmi inducă starea aceasta, că aş avea probleme cu alcoolul, astfel încât ajunsesem să cred că ea chiar avea dreptate”.


Un vlogger curios a „dezgropat o comoară” în valoare de un milion de lire sterline. Ce a găsit exploratorul

Exclusiv. Carmen Electra, legată fedeleș. Plăceri extreme care-i aduc „fericirea”


Acesta îi reproșează fostei neveste că l-a vorbit de rău. Și susține c ă a realizat multe în viața sa: a cumpărat casă, și-a întreținut copiii  care trăiesc și învață în Anglia. „Soţia mea Larisa nu a muncit o zi şi nu a avut o carte de muncă niciodată până să plece în Anglia. Eu, dacă eram un beţiv care bea până vomita, aşa cum am fost descris, mai făceam atâtea?! Mi se pare ruşinos şi dureros modul în care s-a aruncat cu pietre în mine”, spune artistul.

Noul Alin Oprea face sport și mănâncă bio

Renunțarea totală la alcool face parte din stilul de viaţă sănătos pe care l-a început în urmă cu trei ani, după plecarea soției și a copiilor în Anglia. Artistul spune că e foarte atent la alimentație.   „Mănânc sănătos, mâncare bio, legume, foarte multe fructe. Am renunţat la zahărul rafinat şi l-am înlocuit cu mierea.

Mă hidratez foarte bine, iau un complex de vitamine”, a dezvăluit cântărețul. Acesta a mai recunoscut că face sport „foarte mult”: înoată, aleargă, face fitness. Și a mai recunoscut ceva. Că e motivat să facă toate acestea de „noua persoană” din viața sa.

Iubita pe care o are de câțiva ani l-a echilibrat „Sunt echilibrat. Mai echilibrat, de fapt! Mai liniştit. Poate că trebuia demult să fiu aşa. Am renunțat la tot ce era toxic în viața mea. Până acum am fost un bărbat bun, un tată responsabil, un soţ al naibii de implicat şi stâlp al familiei. Poate că am obosit. Am vrut să mă mai uit şi spre mine”, a mai spus cântărețul de la Talisman pentru Click!.

Sursa foto: Click!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp