Penultima fiică a lui Ilie Năstase a devenit femeie. Transformare uluitoare departe de România

Penultima fiică a lui Ilie Năstase a devenit femeie. Transformare uluitoare departe de România
Ilie Năstase are cinci copii, iar penultima sa fiică trece printr-o transformare radicală. Adolescenta a devenit femeie, departe de casă și de părinți.

Alessia Năstase e fiica fostului mare tenismen cu Amalia, care a divorțat de Ilie Năstase în 2010, după o relație de șase ani. Fiica lor este frumoasă, ca părinții, și foarte talentată. Acest lucru a determinat-o să își urmeze visul, departe de casă, la Paris.

Alessia Năstase a împlinit la finele lunii trecute vârsta de 19 ani, iar zilele acestea se află în compania mamei sale, cu care petrece vacanța de vară, la Mamaia. Mândra mămică a și posta o imagine alături de fiica sa și legenda „lofting with my baby”, cu trimitere directă la locul în care se află.

Alessia Năstase a ales să plece de acasă

Alessia Năstase locuiește la Paris, acolo unde studiază Artele frumoase. Dacă nu a moștenit pasiunea pentru tenis a tatălui, Alessia e o campioană în artele plastice. Crescută, până la 18 ani, foarte strict, inclusiv cu interdicția de a consuma alcool, Alessia Năstase, a înflorit de când a plecat la Paris. Dar nu se ține de petreceri și distracții, ci este o studentă eminentă. Ea a obținut chiar și o bursă de merit, după cum a relatat presa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alessia Nastase (@alessianastase)

Înainte să plece la facultate, a avut o expoziție în țară, dar anul acesta a avut și prima prezență într-o expoziție la Paris. Ea a expus un corset realizat din măști de protecție anti- COVID-19. „Obiectul meu, Face Mask Corset, este un răspuns la impactul ecologic al culturii noastre materiale, examinând întregul ciclu de viață al obiectelor produse în masă și învățând despre importanța dezasamblării și refolosirii”, a descris fiica lui Ilie Năstase.

Fără inhibiții

Departe de casă, Alessia Năstase a înflorit. Și-a descoperit stilul, se îmbracă elegant, ca o pariziancă veritabilă. Dar are și momente lipsite de inhibiții când se pozează în lenjerie intimă și postează.

Sursa foto: Instagram