Pepe în brațele altei femei. E sigur că Yasmine îl înțelege, chiar dacă fotografiile sunt incitante

Pepe în brațele altei femei. E sigur că Yasmine îl înțelege, chiar dacă fotografiile sunt incitante
Pepe se pregătește să devină tată pentru a treia oară, iubita lui, Yasmine, urmând să îi aducă pe lume un urmaș care îi va duce numele mai departe. Cei doi sunt în culmea fericirii, iar relația lor este una care a depășit deja pragul primului an de conviețuire împreună.

Pepe este sigur că iubirea pe care Yasmine i-o poartă o va ajuta pe aceasta să nu se supere că a ajuns în brațele unei alte femei. Fotografiile deja au fost făcute publice. Artistul, cat și femeia în brațele căruia se află zâmbesc fericiți amândoi. Alături de Alina Puşcaş, Pepe va prezenta cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!

Au început deja filmările pentru cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, care va putea fi urmărit în curând, la Antena 1, iar show-ul vine cu o mulţime de surprize. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş.

Pepe, în brațele Alinei, în culmea fericirii

„Sunt încântat de propunerea postului şi vă spun cinstit că vin cu un avantaj din start: cunosc foarte  bine acest proiect! De-a lungul timpul am trecut prin toate ipostazele – concurent, invitat special, jurat, iată, acum şi prezentator… doar regizor mai lipseşte să fiu! Vin la platou ca acasă şi asta e cel mai important pentru mine.

După 16 sezoane, publicul ştie foarte bine care este atmosfera de la platou –o joacă şi o distracţie încă de când intrăm pe uşă, dimineaţa şi până seara, când ne revedem la machiaj pentru a „restitui” personajele! De munca din spatele fiecărui rol nu mai spun nimic, pentru că ştiţi deja cât se chinuie fiecare concurent la repetiţiile de canto, actorie sau dans, pentru fiecare gală” , a mărturisit Pepe.

Artistul nu este deloc străin de show. „Sunt singurul care am câştigat două trofee şi am ieşit de trei ori pe locul al doilea. Şi, aşa cum mă ştiţi, mă voi bucura din plin de noul rol, pentru că eu, dacă nu zâmbesc, nu sunt Pepe!”, a spus artistul. Cântărețul i se va alătura în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Alinei Puşcaş pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Alina Pușcaș se cunoaște cu Pepe de 10 ani

„Pe Pepe îl ştiu de peste 10 ani, ne înţelegem excepţional şi sunt convinsă că şi cei de acasă îl vor primi cu mare bucurie. Este unul dintre cei mai reprezentativi concurenţi ai acestui transforming show, aşa că ştie exact ce să puncteze la fiecare prezentare. Abia aşteptăm să vă prezentăm noii concurenţi, pentru că se anunţă un sezon absolut savuros!”, a declarat Alina Puşcaş.

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! va avea premiera în curând la Antena 1. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul cu mari surprize, multă voie-bună și transformări fabuloase.