Performanță desăvârșită: Ugur Yesil, CEO Kanal D, premiat pentru leadership

Performanță desăvârșită: Ugur Yesil, CEO Kanal D, premiat pentru leadership
Kanal D înregistrează o performanță rară în televiziunea română. Directorul postului a fost premiat pentru felul în care apreciază și susține munca angajaților Dogan Media Internațional din România.

Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D şi Radio Impuls, a primit distincţia “Leadership în televiziune” la Gala Forbes Life Awards organizată de Forbes.

E o onoare să primesc această distincţie, e o reconfirmare a faptului că ceea ce facem este important şi vizibil. Acest premiu a venit într-o zi cu totul specială pentru mine şi echipa mea.

Dogan Media International a obţinut aprobarea pentru preluarea licenţei audiovizuale a serviciului de programe Bucureşti TV, care va fi rebrenduit în noul Kanal D2. De asemenea, a primit şi aprobarea pentru preluarea de noi licenţe pentru Radio Impuls. În cei 15 ani de când suntem pe piaţa media am demonstrat că suntem inovatori, am creat adevărate trenduri în materie de formate TV şi ne dorim să facem lucruri extraordinare în continuare.
Îi mulţumesc echipei mele pentru toată dedicarea din aceşti ani; fără oamenii Kanal D, succesul nu ar fi fost posibil ”, a declarat Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D şi Radio Impuls.
Cristina Sava, un PR desăvârșit care a știut cum să pună în valoarea performanțele postului TV

La eveniment s-au aflat personalităţi din diferite domenii, oameni de business, care au făcut lucruri remarcabile în domeniile în care activează. Printre aceştia s-au numărat şi Cristina Sava, Director de Comunicare şi Marketing Kanal D, Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, şi Simona Pătruleasa, prezentatoarea Ştirilor Kanal D matinale.