Perioadă grea pentru Claudia Pătrășcanu. Artista a ajuns la spital, împreună cu unul dintre băieți

Perioadă grea pentru Claudia Pătrășcanu. Artista a ajuns la spital, împreună cu unul dintre băieți
Când credea că s-a liniștit și își poate vedea de treabă, Claudia Pătrășcanu are din nou probleme. De data asta, vedeta a anunțat că e la spital.

Cântăreața a dat vestea tristă pe contul de socializare, unde a postat o fotografie în care apare cu micuțul său, ambii cu perfuzii la mână. Fosta soție a lui Gabi Bădălău a specificat că e vorba de un virus și le-a mulțumit celor care sunt lângă ea la bine și la rău.

Claudia Pătrășcanu și unul dintre băieți trec prin nomente grele

„Mulțumesc celor care se gândesc la noi, care ne-au sărit în sprijin”

„La bine și la greu! Nu m-a ocolit Dl virus. Patru zile de tratamente și înțepături. Mulțumesc celor care se gândesc la noi, care ne-au sărit în sprijin… chiar și de la distanță, și nu numai. Vă apreciez, dragilor, și nu am cuvinte de mulțumire”, a spus Claudia Pătrășcanu, pe Instagram.

Un virus le-a pus capac Claudiei și micuțului său

A intrat în afaceri cu imobiliare

Cu puțin timp în urmă, cântăreața a vorbit despre proiectele de viitor și a afirmat că a intrat într-o afacere cu imobiliare. „În trei zile m-am văzut cu patru bărbați. Toți tineri și frumoși. În domeniul meu lucrează mai mult bărbații. Am niște proiecte în desfășurare, e vorba despre un business pe care-l pun la punct. E de viitor, acum alerg de colo-colo.

Stau cu multă lume la discuții. În București e nebunie, în Constanța, în patru ani nu am avut nicio treabă. Noi doar ne-am întâlnit, am tratat niște lucruri, iar omul se trezește apoi în presă… 20 de ani am stat în București, am atâția prieteni. Toată lumea trage să se vadă cu mine. Eu îi fac să râdă, sunt de viață”, a declarat artista pentru Cancan.

Fermecătoarea Claudia nu duce lipsă de pretendenți

„Vreau să-mi trăiesc viața normal. Dar nici nu o să mă ascund după blocuri”

Deși sunt mulți bărbați care-i fac ochi dulci, Claudia e rezervată la acest capitol, dar hotărâtă să-și refacă viața. „Sunt destul de curtată, recunosc acest aspect. Mi-e greu să iau o decizie. Nu fug de o relație, categoric. Vreau să mă dezvolt foarte mult în plan personal și profesional.

Acum nu prea am timp de ceva concret. Dacă voi avea pe cineva, nu m-aș expune. Nu îmi mai place. Când ești mai tânăr, e altceva…Vreau să-mi trăiesc viața normal. Dar nici nu o să mă ascund după blocuri.

În așteptarea prințului…

„Îmi place să întâlnesc un bărbat care să mă facă să râd”

Mă voi afișa când voi fi într-o relație. (…) Vreau să mă îndrăgostesc de un om lângă care să vibrez, să ne înțelegem frumos de la început, din priviri. Încă mai cred în dragoste, chiar și la prima vedere. (…) Mă mai văd și mireasă, și mamă pentru a treia oară.

Nu am multe cerințe de la un om, ci doar să fie o chimie frumoasă, să vibrăm. Îmi place să întâlnesc un bărbat care să mă facă să râd. Să râd cu poftă. Acela care va reuși asta înseamnă că are umor, că e un bărbat deștept, inteligent”, a mai spus vedeta.

Recomandarile noastre