Sunt mii de pernuțe decorative în magazine, pe care să o alegi? Specialiștii spun că ar trebui să stabilești un buget, să ții cont de mobilier și de alte decorațiuni din casă. În cele din urmă, alege ceva comod.

Pernuțe decorative pentru casa ta. Cum le alegi

Pernele decorative nu trebuie să fie un gest de impuls pentru că dacă nu vei alege pernele potrivite, care să fie în armonie cu decorul din camera, sau din materiale și umplutură de calitate, această achiziție se poate transformă foarte ușor într-un dezastru, scrie superghid.ro.

Dacă vei alege cele mai bune pernuțe decorative, nu numai că vei îmbunătăți decorul casei tale, dar vei spori și confortul tău. Utile și practice, pernele decorative te vor ajută să creezi o atmosferă plăcută în camera, îți vor acorda confort atunci când dorești să vizionezi un film sau să citești o carte sau chiar pot fi un cadou perfect pentru prieteni dragi.

Când vrei să cumperi pernuțe decorative, trebuie să ții cont și de materialul din care sunt făcute,  pentru a evita alergii sau alte probleme, să nu se decolorize.

Pernuțe decorative pentru casa ta. Stiluri

Pernuțele decorative dintr-o cameră trebuie să fie asortate cu alte elemente din cameră: canapea, covor, draperii. Să fie în armonie cu stilul adoptat în camera respectivă și să pună în evidență alte elemente.

Alege pernuțele decorative pentru cameră în funcție de stilul adoptat. Dacă ai o camera în stil classic, alege pernuțe decorative îmbrăcate în catifea, mătase sau alte materiale elegante.

Dacă îți place stilul rustic, poți opta cu succes pentru pernuțe decorative făcute artisanal, cu motive naționale sau rustice.

Dacă stilul modern este cel mai potrivit pentru tine, atunci pernuțele decorative moderne sunt soluția ta: cu desene abstracte, figuri geometrice sau materiale electrizante.

Pentru o persoana neconformisă, căruia îi place mai multe stiluri, soluția este achiziția a mai multor perne, de mai multe stiluri, mărimi și forme.

Pernuțe decorative pentru casa ta. Ponturi

  • Dimensiunile pernelor trebuie alese în functie de dimensiunile canapelei sau a fotoliului.
  • Nu alege pernuțe decorative din materiale ieftine, prost realizate sau care nu sunt plăcute la atingere pentru ca asta înseamnă bani aruncați.
  • Mătasea, catifeaua, bumbacul, lâna, blana (naturală sau artificială), inul sau viscoza sunt numai cateva materiale de unde poti alege.
  • Cele mai intalnite pernutele decorative sunt cele umplute cu fulgi, spumă, lână, poliester sau bile din bambus. Alege în funcție de scopul lor: decorative sau suport pentru spate ori gât. Sursa: superghid.ro

Cum arată acum cea mai frumoasă fetiţă din lume

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp