Cum arată acum cea mai frumoasă fetiţă din lume

Cum arată acum cea mai frumoasă fetiţă din lume
Când avea 4 ani, Thylane Blondeau a fost încoronată drept cea mai frumoasă fetiţă din lume, graţie unei fotografii care a făcut înconjurul lumii.

Thylane Léna-Rose Loubry Blondeau este un model francez. În 2005, a fost remarcată graţie unei defilări pentru Jen Paul Gaultier. Ea a început să modeleze la o vârstă foarte fragedă, iar în 2007, a fost intitulată „Cea mai frumoasă fată din lume”, datorită trăsăturilor feței, dar mai ales ochii săi albaștri au fascinat.

Cum arată acum cea mai frumoasă fetiţă din lume

Thylane Blondeau  are acum 19 ani și este un fotomodel renumit. Este fiica jucătorului de fotbal Patrick Blondeau şi a actriţei Veronika Loubry.

La 10 ani, Thylane Blondeau a devenit modelul cel mai tânăr din lume care a pozat pentru prestigioasa Vogue Paris. În replică, revista franceză Jalous a numit-o noua Kate Moss. Dar nu toate reacţiile au fost pozitive, mulţi criticând atunci demersul Vogue, care dăduse o tentă erotică nefirească unui shooting cu nişte fetiţe de 10 ani.

La 19 ani, Thylane este în continuare un fotomodel de succes, deşi a decis să renunţe la blondul care a consacrat-o și și-a închis nuanţa părului. Însă ochii ei au rămas la fel de  spectaculoși.

Este ambasadoare şi imagine a două branduri celebre, dar are şi propriul brand de haine. Contul ei de Instagram este urmărit de peste 3,7 milioane de oameni.

Foto: Instagram


Apariție regală în roșu. Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie veche de patru ani

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp