Apariție regală în roșu. Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie veche de patru ani

Apariție regală în roșu. Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie veche de patru ani
Apariție regală în roșu. Regina Letizia a Spaniei uimește cu cea mai recentă apariție publică. Ea a optat pentru culoarea noului sezon, roșu vibrant, și a purtat o rochie frapantă în linie A, la deschiderea stagiunii Teatrului din Madrid, unde l-a însoțit pe Regele Felipe.

Regina Letizia a Spaniei a uimit audiența cu rochia sa roșie de dantelă, vineri, la redeschiderea teatrului. În vârstă de 48 de ani și cu o siluetă de vis, regina a purtat și mască de protecție, fără să etaleze multe bijuterii. Apariția vine la o zi după ce cuplul a participat la un eveniment la Biblioteca Națională din Madrid, unde, din nou, capetele încoronate au purtat măștile de protecție.

Mama a doi copii, care s-a întors recent dintr-un turneu la nivel național, împreună cu soțul și fiicele ei, prințesa Leonor, în vârstă de 14 ani, și prințesa Sofia, în vârstă de 12 ani, Regina Letizia părea relaxată în timp ce saluta cu mâna spre camerele jurnaliștilor.

Fosta jurnalistă și-a asortat rochia cu pantofi stiletto de tip slingback pe care l-a completat cu un clutch de mici dimensiuni, într-o formă compactă, de culoare aurie. Singurele bijuterii au fost un inel și cercei simpli – cercuri – din aur.

Mizând pe frumusețea ei naturală, Letizia a purtat un machiaj minim, cu puțin fard de ochi și mascara, scrie Daily Mail.

În același timp, soțul ei, Regele Felipe, a îmbrăcat un costum bleumarin la două rânduri de nasturi, purtând o  cravată albastru pudrat și o cămașă cu dungi.

Rochia reginei, veche de patru ani

Regina Letizia a purtat o rochie de la creatoarea ei preferată, Carolina Herrera. Este o piesă care a fost văzută pentru prima dată în 2017, la 40 de ani de la alegerile spaniole din 1977. Cu o rochie cu adevărat superbă ca aceasta, nu o învinovățim pe Regină că vrea să o poarte cât mai des!

Rochia a făcut parte din colecția de toamnă 2016 Carolina Herrera și nu mai este disponibilă Online. Însă, vestea bună e că roșul vibrant e una din culorile hit pentru colecțiile actuale lansate de designeri, astfel că pot fi găsite o serie de variante în aceeași culoare. De la Chi Chi London până la Lauren Ralph Lauren, puteți găsi variante de rochii roșii asemănătoare, în funcție de buget.

Cei doi au arătat relaxați când au ajuns la recepție și au pozat fotografilor, alături de ministrul spaniol al culturii și sportului, Jose Manuel Rodriguez Uribes și de președintele regional al Castiliei și Leonului, Alfonso Fernandez Mañueco.

Cum a ajuns regină o jurnalistă

Fosta prezentatoare știri, Letizia este nepoata unui șofer de taxi și fiica cea mare a lui Jesús José Ortiz Álvarez, jurnalist, și a primei soții a acestuia, María de la Paloma Rocasolano Rodríguez, asistentă medicală și reprezentant al sindicatului spitalului.

Ea a urmat liceul public și a absolvit Universitatea Complutense din Madrid. Ulterior a obținut un masterat în jurnalism audiovizual la Institutul de studii în jurnalism audiovizual. Relația cu Felipe a început în noiembrie 2002 și în 2003, la doar câteva luni după ce a fost promovată pe canalul național de știri. Ea a renunțat la slujbă și câteva zile mai târziu a fost anunțată logodna regală. Regele Juan Carlos a abdicat în 2014 în favoarea fiului său, acum regele Felipe al VI-lea.

Sursa foto: Splahnews.com, Instagram

Cum poți savura una din cele scumpe cafele exclusiviste. Mai sunt disponibile 7 porții