Petre Roman are probleme cu fiul său cel mic, Petruș. Băiatul nu  mai vrea nici în ruptul capului

Petre Roman are probleme cu fiul său cel mic, Petruș. Băiatul nu  mai vrea nici în ruptul capului
Fostul premier Petre Roman trăiește a doua tinerețe alături de soția sa, Silvia Chifiriuc. Cei doi au un fiu care se pregătește să intre în adolescență.

Petre Roman și partenera lui de viață, Silvia Chifiriuc, au o relație de 17 ani,  care a fost binecuvântată și cu un urmaș, Petruș. Prezenți într-o emisiune TV, cei doi au vorbit despre cum mai e dragostea după atâția ani de relație. Silvia Chifiriuc și-a amintit începutul relației lor.

„(..) Când ne-am îndrăgostit și m-am mutat în București pentru această mare iubire de care am avut parte (..) mi-a zis că se vor scrie foarte multe lucruri neadevărate despre mine (Petre Roman n.r). Am pășit cu toată încrederea și cu toată iubirea în povestea asta cu el. Nu-mi pare rău de nimic!”, a spus Silvia.

De Dragobete, Silvia a așteptat flori de la soțul ei, ca de fiecare dată, altele decât preferatele ei. În atâți ani de mariaj s-a obișnuit cu aceste detalii.

„Noi de Dragobete sărbătorim iubirea ca-n fiecare zi. Sper mâine să vină niște floricele. El știe că îmi plac florile. Știe care sunt florile care îmi plac, dar mereu vine cu altele. (..)

Zambilele mi le cumpăr singură, pentru că nu rezist la parfumul acela. Întotdeauna am petrecut așa, să vină de la sine. Ieri nu aveam nimic programat și am ieșit în oraș.”, a declarat Silvia Chifiriuc.

Fiul lui Petre Roman le crează părinților anumite probleme. Vârsta e de vină

Petre Roman a dezvăluit că soția lui este pretențioasă când vine vorba de cadouri, dar fiul lor e pretențios când vine vorba de părinți. Petre Roman a susținut că soția lui este pretențioasă când vine vorba de atențiile pe care el i le oferă. Dar fiul lor,  Petruș, a ajuns la vârsta la care are pretenția de a fi lăsat în pace. El nu prea își mai dorește să-și petreacă timpul liber alături de părinți.

„Petruș e la vârsta la care le știe el pe toate. E înțelept. Adolescența este complicată. Trebuie răbdare, în fond ceea ce ne revine nouă este să-i stimulăm vocația, în faza asta suntem. El vrea foarte rar să stea cu părinții. Eu tot îl îndemn să meargă cu mine pe munte”, a spus Petre Roman, la PRO TV. Petre Roman are 75 de ani și este un pasionat al drumețiilor.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre