Chiar și copiii lor au rămas uimiți când Phil Collins și Orianne Cevey au anunțat la sfârșitul anului 2015 că vor da o nouă șansa relației lor, scrie Daily Mail.

Cuplul divorțase în 2008 – la un cost de 25 de milioane de lire sterline pentru Collins, o sumă record la acea vreme. După divorț, solistul a apelat la cantitați excesive de alcool pentru a depăși situația, timp în care fosta lui soție s-a recăsătorit. Mariajul nou al Orianei nu a durat însă foarte mult, a urmat, în cazul ei, un divorț prematur urmat de întoarcerea la relația cu Phil.

Bârfele spun că în perioada respectivă Phil Colins, pe atunci afectat de o accidentare survenită în timpul turneului de reunificare a trupei Genesis (2007) – ar putea să meargă atât de departe încât să se recasătorească cu fosta lui soție, Oriana, care declara că se simte ca și când ar fi căsătorită din nou.

„Îl sun acum pe Phil, soțul meu”, afirma ea.  „Suntem atât de apropiați, încât de fapt nu facem diferența dintre a fi căsătoriți sau nu, dar suntem hotărâți să ne căsătorim pentru a doua oară”, a mai spus aceasta.

Collins apelează la lege ca să își evacueze nevasta

Cu toate acestea, s-a dovedit că dragostea lor nu a fost decât o amăgire. Orianne, în vârstă de 46 de ani, o prezență efervescentă pe scena socială din Miami, pe care „defila” accesorizată cu diamante, genți de firmă și ținute ale unor designeri de top, locuiește în conacul lor în valoare de 25 de milioane de lire sterline, la care se pare că a schimbat toate codurile de acces și de securitate. Phil Collins, în vârstă de 69 de ani, este acum hotărât să o evacueze legal, după ce i-a dat un ultimatum civilizat să părăsească resedința.

În ianuarie 2016, Collins a declarat: „Ne-am împăcat pentru că ne-am dat seama că am greșit.  Mulți oameni nu au șansa aceasta sau nu își dau această șansă. Fiii noștri Matthew și Nicholas sunt foarte fericiți. Ei și-au „regăsit” familia, așa că Miami este un loc deosebit pentru a fi în acest moment”.

„Nu-mi place Miami în special, a mai spus el în același an. Locuiesc aici pentru că copiii sunt aici și asta e tot ce contează pentru mine în acest moment”.

Primul mariaj a durat un deceniu

Orianne și Collins s-au întâlnit în 1994, când ea avea 21 de ani și el 44. El se afla în proces de despărțire de cea de-a doua soție, Jill Tavelman, iar Orianne a fost angajată să traducă  pentru el într-un turneu european.

S-au căsătorit în 1999 și s-au stabilit în satul Begnins din Elveția, unde în decurs de 15 luni de la sosirea celui de-al doilea fiu al lor, în decembrie 2004, relația s-a terminat. Collins a recunoscut mai târziu că a fost „un pic ticălos” pentru ca nu a înțeles-o pe Orianne când a suferit depresia postnatală survenită după nașterea lui Matthew.

Singur din nou, Collins a spus: „M-aș trezi, aș aprinde televizorul și aș bea doar un pahar de vin.  Am petrecut prea mult timp fiind sedentar și făcând excese cu alcoolul. Corpul meu a început să se resimtă”. După tratament de dezalcoolizare, a încetat să mai bea timp de trei ani. Acum nu mai bea decât ocazional, un pahar de vin.

Pasiune deosebită pentru a doua soție

Dar dincolo de această problemă, se pare că a existat întotdeauna o pasiune deosebită pentru Orianne. Colins a spus în 2010: „Aș prefera să  fiu încă soțul ei și cred că și Orianne simte la fel. Orianne și cu mine încă ne iubim și nu știu de ce am divorțat”.

A crezut că a doua oară vor ramâne împreună pentru totdeauna. Ea a spus: „De data aceasta este diferit. Când te îndrăgostești pentru prima dată, există pasiune și emoție. Dar a doua oară esti mai atent, mai matur”.

Și totuși la despărțire s-a ajuns din nou. Se pare că Phil Collins, foarte fragilizat, va adăuga în curând durerea de inimă la lunga sa listă de afecțiuni.

Sursa foto: Instagram

Cum își petrece timpul o graviduță. Să se facă Gina Pistol roșcată? Sau mai bine roz?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri