Pique i-a găsit înlocuitoare Shakirei, iar reacțiile sunt fulminante: „Ești patetic!”

Pique i-a găsit înlocuitoare Shakirei, iar reacțiile sunt fulminante: „Ești patetic!”
La nici o lună de când s-a despărțit de Shakira, Gerard Pique și-a arătat fața. Fundașul Barcelonei a fost văzut alături de o altă frumusețe.

Înainte de noul sezon, Pique și-a luat o scurtă vacanță și a plecat în Suedia. Nici că-i pasă de ce a lăsat în urmă.

Pique și-a găsit înlocuitoare. Shakira zici că nici n-a existat în viața lui. Cine l-a dat de gol

Fostul partener de viață al Shakirei a plecat în Suedia, unde a fost CEO al companiei sale, Kosmos la o conveție. Însă a avut timp să se și distreze pe cinste. Și nu singur, ci alături de o blondă superbă. Chiar dacă s-a ascuns sub o glugă ca să nu fie recunoscut, paparazzi și-au făcut treaba așa cum scrie la carte.

Potrivit informațiilor oferite de Daily Mail, fotografia care a bubuit în presă ar fi fost trimisă de patroana clubului în care acesta de distra, afacerista Katrin Zytomierska, influencer în Suedia. Ea a recurs la un asemenea gest, pentru că sportivul nu a vrut să-i salute băiatul. Inițial lângă fotografia cu pricina, aceasta a pus și un comentariu tăios, care ulterior a fost șters.

„Mă întristează că faima ți s-a urcat la cap. Este patetic. Karma se va răzbuna pe tine”

„Ascultă-mă, ratatule. Probabil că toate fetele de la acea petrecere voiau să facă sex cu tine, dar eu, când te văd, mă gândesc la fiul meu. Te-am rugat să-l saluți pe fiul meu, dar ai spus nu. De ce? Pentru că poți dribla cu o minge? Asta nu mă impresionează. Mă întristează că faima ți s-a urcat la cap. Este patetic. Karma se va răzbuna pe tine”, a scris Katrin Zytomierska.

Din petrecere în petrecere

Ca și cum abia ar fi așteptat să scape de corvoada relației cu Shakira, acum Pique o ține din distracție în distracție, fără să-i pese de ce spun unii și alții. Lucru confirmat și de Jordi Martín, un celebru paparazzi din Spania.  „Despre petrecerile lui Piqué, să vedem…

Îl urmăresc pe Gerard de 12 ani și Piqué este recunoscut în Barcelona pentru petrecerile pe care le dă… dar în ultima vreme lucrurile au depășit orice limită, stă și petrece mult timp alături de coechipierul său Riqui Puig. Cheltuiește sume indecente în cluburi de noapte și restaurante până la primele ore ale dimineții. Din informațiile mele, sumele pe care Piqué le poate cheltui într-o noapte variază în funcție de zi, dar minim 2.000 de euro, de la 2.000 în sus pe zi.

Dar acele sume pentru Piqué sunt ridicole”, a declarat Jordi în presa spaniolă.  „Din informațiile mele, sumele pe care Piqué le poate cheltui într-o noapte variază în funcție de zi, dar minim 2.000 de euro, de la 2.000 în sus pe zi. Dar acele sume pentru Piqué sunt ridicole”, subliniază Jordi Martin.

E îndrăgostit de o chelneriță

În altă ordine de idei, jurnaliștii spun că s-ar fi întâlnit de mai multe ori în clubul de noapte La Traviesa cu o chelneriță. El se ferește să nu fie văzut, de aceea obișnuiește să ajungă în club cu taxiul, apoi iese pe o ușă laterală. Se bănuiește că odată intrat în clubul de noapte s-ar ascunde cu amanta într-o cameră intimă.

Sursă foto: impact