Plăcerea nevinovată a lui Dan Helciug. Are și un mare regret

Plăcerea nevinovată a lui Dan Helciug. Are și un mare regret
Dan Helciug e una dintre cele mai bune voci ale muzicii din România, dar artistul se ocupă și cu alte lucruri, la fel de interesante.

Talentat și cu multă priză la public, Dan Helciug reușește să impresioneze mereu. De data asta, pare că s-a întrecut pe sine.

Plăcerea nevinovată a lui Dan Helciug. Are și un mare regret

Celebrul cântăreț a recunoscut că dintotdeauna a fost fascinat de păpușile Muppets și o bună perioadă și-a distrat proprii copii, dar regretă enorm că a nu a putut să fie pe scena teatrului de păpuși.”Mi-au plăcut păpușile Muppets, dar în facultate m-am specializat într-o zonă artistică experimentală a „păpușeriei”, care este dedicată adulților (Arta Însuflețirii Obiectelor. Animație Papuși)”, a mărturisit cântărețul într-un interviu pentru ego.ro.

„Am devenit cunoscut în muzică în timpul facultății, așa că nu am avut timp să performez, din păcate, pe scena teatrului de păpuși. Acasă i-am distrat pe cei mici, pe copiii mei, cu păpușile, doar o perioadă scurtă, până când au descoperit telefonul”, a mai spus artistul.

Invitație la teatru

În altă ordine de idei, Dan Helciug spune că are o surpriză mare pentru toți fanii. A scris o piesă de teatru care va fi lansată anul viitor și speră să poată participa cu aceasta și la festivaluri.

„Am scris o piesă de teatru cu care vreau să intru în festivaluri anul viitor. Este o piesă experimentală, o tragicomedie transcedentală. O să fie o revelație această piesă, cu două personaje. Premiera o să fie la un teatru foarte cunoscut din București. Premiera va avea loc anul viitor, în martie”, a mai spus vedeta.

De ce nu mai apare în producții de televiziune

S-a simțit întotdeauna foarte bine în fața camerelor, a fost prezentator o vreme, însă calitatea care lasă de dorit a divertismentului l-a făcut să apară cât mai rar pe sticlă. ”Sunt și prezentator tv cu o experiență de peste 20 de ani. Am debutat la TVR și apoi am migrat către celelalte televiziuni ( PRO TV, Antena 1, Național TV).

În prezent, m-am întors pentru o scurtă perioadă de timp la TVR, colaborez împreună cu Emilia Popescu, Marina Almășan și cu psihologul Eduard Puiu, în producția ”Rivalii” (TVR 2). Îmi place televiziunea și am avut șansa să colaborez cu producători excepționali, cu actori mari. Din păcate, a scăzut în timp calitatea „divertismentului tv” și de aceea apar foarte rar în producții de televiziune”, a încheiat vedeta.

Sursă foto: instagram