Planul câștigătorului de la America Express. Cătălin Bordea are un „gând” ciudat cu Capatos

Planul câștigătorului de la America Express. Cătălin Bordea are un „gând” ciudat cu Capatos
Sunt doar câteva ore de când s-a anunțat că Bordea și Cortea sunt marii câștigători ai emisiunii „America Express”, dar Cătălin și-a făcut planul.

Ce va face celebrul comediant cu banii? Își va cumpăra o mașină la care râvnește de mult: mașina lui Dan Capatos.

Cătălin Bordea și prietenul Cortea sunt în culme fericirii. Au muncit enorm în „America Express”, și-au depășit limitele, au făcut lucruri la care nu s-ar fi gândit niciodată, iar acum a venit momentul să se bucure.

Bordea spune că-și dorește foarte mult să cumpere mașina pe care o conduce acum prietenul Dan Capatos. E vorba de un superb BMW X5, care, spun cârcotașii, ar fi costat la început, în jur de 100.000 de euro.

Bordea și Cortea, marii câștigători America Express

„Plănuiesc să-i cumpăr mașina lui Capatos. Mai mult îmi place asta pe care o are el și el ar trebui să-și cumpere una mai nouă că o are deja de doi ani, adică se face de…”, a declarat comediantul pentru XNS.

A fost o aventură și un carusel

Nelu Cortea trăiește momente la maxim și a postat pe contul de socializare un film cu toată nebunia din concurs. Și nu a uitat să le mulțumească Andreei Antonescu și Andreei Bălan. „Eram doi nebuni care nu înțelegeau ce se întâmplă. (…) Nu am muncit pentru ce așa de mult în viața mea.

A fost o aventură și un carusel… Nu există așa ceva. Nu se compară cu absolut nimic”, a spus prietenul lui Bordea. Nici fetele nu au stat pe gânduri și le-au transmis cele mai bune gânduri comedianților, afirmând că a fost o luptă corectă. „Ne bucurăm pentru băieţi şi ne-am dorit o luptă corectă, alături de nişte oameni foarte puternici, pe care i-am susţinut din prima secundă!, spune Andreea Antonescu.

„Felicitări, băieţi! Ne bucurăm pentru voi”, a adăugat și Andreea Bălan. În timpul filmărilor, Nelu Cortea a vorbit și despre prietenia care îl leagă de Bordea, explicând și ce îl alintă mereu cu baby: „Avem turnee împreună de mulți ani și dormim împreună foarte mult, mai des decât dorm cu nevastă-mea, de-asta eu îi zic lui Bordea baby”.

Recomandarile noastre