Poftiți la teatru! Răzvan Vasilescu, într-o comedie scrisă de Ion Băieșu

Poftiți la teatru! Răzvan Vasilescu, într-o comedie scrisă de Ion Băieșu
Weekendul poate fi mai frumos și mai relaxant dacă mergeți la o piesă de teatru bună. Teatrul Dramaturgilor Români din București din Calea Griviței, vă așteaptă sâmbătă și duminică seara la o comedie bună.
De câțiva ani, în Calea Griviței nr 64-66 din București, vă așteaptă o sală cochetă, cu fotolii confortabile, ca să vedeți niște piese bune, scrise de dramaturgi români. Mari actori sunt mereu prezenți în distribuțiile acestor spectacole de valoare.
Spectacolele sunt supratitrate în limba engleză, oferindu-se astfel şi străinilor aflați în București ocazia de a descoperi dramaturgia românească.
Sâmbătă și duminică, la Teatrul Dramaturgilor Români se joacă o piesă scrisă de Ion Băieșu.
Regizorul Felix Alexa a pregătit cu mare grijă spectacolul: lumini, desing-ul, ilustrația muzicală, dincolo de regie.
„Am găsit din întâmplare această piesă uitată a lui Ion Băieșu, o mică bijuterie într-un act, ce m-a uimit prin originalitatea și farmecul ei. Un text plin de umor de calitate, subtil, scris în genul teatrului absurd. „Cine sapă groapa altuia” este o parabolă inteligentă asupra existenței. Aproape nejucată înainte și după 1990, această piesă plină de tâlc merită din plin să fie adusă în fața spectatorilor, ce vor avea ocazia să cunoască o altă imagine a unui important dramaturg român”, spune Felix Alexa.
DISTRIBUȚIA „CINE SAPĂ GROAPA ALTUIA”
Piesă scrisă de Ion Băieșu
Regia, lighting design-ul, ilustrația muzicală: Felix Alexa
Scenografia: Carmencita Brojboiu
Actori: Răzvan Vasilescu, Gabriel Răuță, Amelia Ursu
Rezervări: 0756 021 106 / rezervari@teatruldramaturgilor.ro
Bilete: www.bilet.ro