Poftiți să vedeți casa lui Mike Tyson! Fosta soție o vinde cu milioane de dolari

Poftiți să vedeți casa lui Mike Tyson! Fosta soție o vinde cu milioane de dolari
Fosta soție a lui Mike Tyson, Monica Turner, a scos la vânzare proprietatea de lux în care a stat fostul mare campion mondial de box. Proprietatea este uriașă și luxoasă. Cei doi au locuit acolo până în urmă cu 20 de ani, atunci când a intervenit divorțul.

Celebrul boxer Mike Tyson a aflat că fosta sa soție, Monica Turner, a scos la vânzare casa superbă în care au locuit cei doi. Monica Turner solicită în schimbul casei nu mai puțin de 6,4 milioane de lire sterline (8,5 milioane de dolari), scrie presa americană.

Poftiți în casa lui Mike Tyson! Fosta soție o vinde

Mike Tyson și Monica Turner au cumpărat această casă de 19.000 de metri pătrați în 1995. Cei doi au locuit acolo până în urmă cu 20 de ani, atunci când a intervenit divorțul. Monica Turner a câștigat casa în acordul de divorț încheiat în 2003.

Proprietatea, situată foarte aproape de Washington DC, este chiar lângă „Country Club”, care a găzduit de mai multe ori US Open.

Casa este construită pe trei etaje, cu lift interior, o scară în spirală uluitoare, o bibliotecă impresionantă din lemn de cireș lucrată manual, un bar fabulous și un șemineu grandios.

Casa scoasă la vânzare de fosta soție a lui Mike Tyson are nu mai puțin de șapte dormitoare, opt băi, o sală mare de gimnastică, o piscină cu spa, terenuri de sport (inclusiv unul de tenis), saună, vestiar, sală de biliard, bar, dar și o încăpere în care se cântă la pian.

Conform jurnaliștilor de la Wall Street Journal, Monica Turner vrea să vândă casa deoarece copilul cel mic a terminat facultatea și nu mai are nevoie de o locuință atât de mare.

Monica Turner spune că ea a făcut multe îmbunătățiri după ce a divorțat de celebrul ei soț.

Fostul mare pugilist a fost căsătorit de trei ori. Primul mariaj l-a avut cu Robin Givens, apoi a fost căsătorit cu Monica Turner, iar din 2009 este împreună cu Lakiha Spicer.

Mike Tyson, averea

Mike Tyson se pregătește să revină în ring după 15 ani de pauză

Averea lui Mike Tyson este estimată la 300 de milioane de dolari, dar a mai pierdut din bani. Revista Forbes estimează averea boxerului la 685 de milioane de dolari, iar de curând, analiștii spun că mai are doar 3 milioane de dolari.

În altă ordine de idei, Mike Tyson se pregătește să revină în ring după 15 ani de pauză. Ajuns la 54 de ani, supercampionul îl va întâlni pe Roy Jones Jr (51 de ani), într-o super gală care va avea loc pe 12 septembrie, la Los Angeles.

Mike Tyson deține recordul pentru cel mai tânăr campion de box

În 1986, la vârsta de 20 de ani, 4 luni şi 22 de zile, Tyson a devenit cel mai tânăr pugilist din istorie care cucereşte titlul mondial la categoria grea. De cealaltă parte, Roy Jones Junior, în vârstă de 51 de ani, a fost campion mondial la categoriile mijlocie, supermijlocie, semigrea și grea.

Mike Tyson a câștigat primele 19 lupte profesioniste prin knockout, 12 dintre ele în prima rundă. El a fost și în România, la Constanța, la invitația primarului Radu Mazăre.

Minune! Bănică a postat prima fotografie împreună cu iubita sa

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp