Poveste de dragoste incredibilă. O rusoaică s-a îndrăgostit, la televizor, de un criminal în serie ucrainean. I-a făcut și copil

Poveste de dragoste incredibilă. O rusoaică s-a îndrăgostit, la televizor, de un criminal în serie ucrainean. I-a făcut și copil
La 23 de ani, o tânără rusoaică s-a îndrăgostit de un bărbat ucrainean pe care l-a văzut la televizor. Acesta e unul dintre cei mai notorii criminali ai lumii, a ucis și violat peste 100 de femei și fete.

Elena Bulkina a fost însă de-a dreptul cucerită de criminal. După ce l-a văzut la televizor, într-un interviu în care își povestea atrocitățile comise, tânăra s-a îndrăgostit așa de tare de el încât a decis să ia legătura. I-a scris. I-a trimis o scrisoare parfumată.

„I-am scris, sincer, că i-am văzut interviul și că vreau să comunicăm, să avem o conversație. Și să ajung să îl cunosc mai bine”, mărturisește, acum, Elena. Femeia a început să-l viziteze în închisoare. Cei doi s-au căsătorit în 2015 și astfel au avut dreptul la vizite conjugale. În prezent, Elena Bulkina are 30 de ani și e mama unui copil, conceput după gratii, cu soțul ei criminal și violator, scrie The Sun.

 Fost polițist, criminal în serie neprins timp de 20 de ani

Cu 40 de ani mai vârstnic decât tânăra și condamnat la închisoare pe viață, Serhiy Tkach este considerat unul dintre cei mai notorii criminali în serie din lume. El a ucis peste 100 de femei, dar și fete, inclusiv una de 8 ani, în Ucraina. Peste 20 de ani, bărbatul a terorizat ucrainenii cu crimele sale din care, în timpul anchetei au putut fi probate, fără echivoc, nu mai puțin de 37. Bărbatul a fost prins în 2005, după ce a participat la înmormântarea uneia dintre victime.

El este suspectat de faptul că a ucis peste 100 de fete și femei, între 1984 și 2005, inclusiv o copilă de opt ani. Conform anchetatorilor, Serhiy Tkach își viola și sufoca victimele, după care întreținea relații sexuale cu trupurile lor fără viață. Fost polițist, el a reușit ani de zile să își ascundă urmele.

Bulkina s-a îndrăgostit după ce l-a văzut la televizor

Rusoaica Elena Bulkina însă s-a îndrăgostit de fostul ofițer de poliție în timp ce se afla în spatele gratiilor. Ea crede că „un fel de magnetism” i-a făcut să ajungă împreună. Povestind despre prima lor întâlnire, Elena a spus că nu s-a temut niciodată pentru siguranța ei și nu și-a făcut griji cu privire la trecutul bărbatului criminal.

„Dacă ar trebui să am de-a face cu fostele sale soții, nu ar mai umbla pe pământul acesta. Nu aș lăsa pe nimeni să intervină între mine și el. Sunt o femeie foarte geloasă. Nu mi-e frică de condamnarea sa. Femeile bune sunt speriate de el. În acest caz, există mai puțină competiție pentru mine”, a povestit ea în cadrul unui documentar, difuzat de Netflix, „World’s Toughest Prisons”.

La un an după ce s-au căsătorit, Elena Bulkina a rămas însărcinată. Mica Elisaveta a venit pe lume în 2016. Mama avea 24 de ani, iar tatăl 64. Acesta nu s-a putut vedea niciodată fiica decât în fotografii. „Am vrut acest copil și el a vrut acest copil, însă a fost născută în Rusia iar părinții mei și oficialii nu mă lasă să o aduc în țara asta”, a spus ea.

Criminalul a murit „de inimă frântă”

Părinții Elenei au cerut decăderea fiicei lor drepturi și au cerut custodia copilului. Tânăra însă s-a apărat spunând că ea nu are nicio vină pentru crimele comise de soțul ei. Apoi, la doi ani după nașterea fetiței, povestea a luat o întorsătură dramatică. În 2018, criminalul în serie a murit „de inimă frântă”, după cum spune acum fosta sa soție. În documentar, angajați ai închisorii au sugerat că bărbatul a fost supărat din cauza faptului că soția sa, brusc, nu l-a mai vizitat.

Tkach, care a dat vina pe alcool pentru crimele comise, a spus că singurul lucru care îl mai motiva să trăiască era „dragostea pentru fiica mea și pentru soția mea”. Bărbatul a fost înmormântat într-un cimitir din Zhytomyr, dedicat persoanelor neidentificate.

După ce a rămas văduvă, Elena și-a șters conturile de pe rețelele sociale. În prezent, locuiește la Moscova alături de fiica ei, și-ar fi schimbat numele de familie și ar fi refăcut relația cu părinții ei.

Sursa foto: capturi video Netflix

Recomandarile noastre