Poveste emoționantă. Ce îl ține legat pe Hugh Jackman de soția sa, de 26 de ani

Poveste emoționantă. Ce îl ține legat pe Hugh Jackman de soția sa, de 26 de ani
Soția lui Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness, abordează zvonurile mai vechi conform cărora soțul ei este „gay”.

Mai în vârstă cu 16 ani decât soțul ei, Deborra-Lee Furness, a dat un răspuns liniștitor la zvonurile conform cărora soțul ei este „gay”, în cadrul unui podcast. Femeia de 66 de ani, care este căsătorită cu actorul în vârstă de 53 de ani, din 1996, a descris zvonul fără temei drept „atât de prostesc”, dar a spus că este unul dintre multele care au circulat despre ei, de când el a devenit faimos la nivel mondial.

Vorbind la podcastul „Not an Overnight Success”, Deborra-Lee a spus: „Vreau să spun – salut băieți! – dacă era gay… Ar putea fi gay! Nu trebuia să se mai ascundă în dulap și s-ar fi întâlnit cu Brad Pitt sau cu oricine altcineva. Nu că Brad ar fi gay, dar știți ce vreau să spun!” Ea a continuat: „Este atât de prostesc, iar apoi oamenii perpetuează prostiile și este plictisitor”, citează Daily Mail.

Deborra și Hugh, un cuplu sudat de 26 de ani

El este unul dintre cei mai atrăgători bărbați de la Hollywood, dar se cunosc puține lucruri despre soția lui Hugh Jackman, cu care este căsătorit de 26 de ani. Deborra-Lee Furness este o fostă actriță, australiană, iar acum producător și regizor. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz.

Cuplul s-a cunoscut pe platoul emisiunii australiane Correlli în 1995. S-au căsătorit doar 11 luni mai târziu, pe 11 aprilie 1996. După ce s-au mutat în SUA la începutul anilor 2000, au adoptat doi copii – fiul Oscar, acum în vârstă de 20 de ani, și fiica Ava, acum în vârstă de 15 ani.

Fosta actriță de 66 de ani a fost întrebată cum reacționează când își vede partenerul în momente intime de pe ecran. „Cum e când faci o scenă de dragoste în film, iar Jack se uită, și invers?” – a fost o altă întrebare lansată în timpul podcastului.

„Este atât de ciudat – presupun că, pentru că am mai făcut-o de atâtea ori înainte, nu este chiar romantic”, a spus ea despre ea însăși.  „Ai lumina în față, trebuie să dai un punct și deci nu este chiar sexy”.

Dar când vine vorba de urmărirea soțului ei, ea a adăugat: „Când stau la cinema și mă uit – mai ales dacă sunt cu copiii – mă simt puțin inconfortabil. Dar, de asemenea, de multe ori sunt foarte bună prietenă cu actrița cu care joacă, ne cunoaștem cu toții. Uneori e ciudat să-l vezi și cred că copiii spun „Ahh!”,  și nu vor să se uite. Dar când ești într-o relație solidă, astea sunt nimicuri”.

Sursa foto: Instagram