Aventurile din tinerețea actorului The Rock: furt, lupte și faimă

Aventurile din tinerețea actorului The Rock: furt, lupte și faimă
A fost un cunoscut luptător de wrestling înainte de a deveni una dintre cele mai recunoscute vedete de la Hollywood. Călătoria către succes a lui The Rock a fost una tumultoasă.

Povestea emoționantă a lui The Rock. Dwayne Johnson are 48 de ani și un nou sitcom îi va ilustra aventurile din tinerețe. În „Young Rock” vor fi prezentate momente din viața actorului.

Show-ul îi urmărește viața din momentul în care era doar un adolescent. The Rock a făcut parte dintr-o echipă de fotbal american. Actorul a crescut într-un mediu mult mai umil și mai puțin luxos decât acum.

De fapt, un venit constant era mult mai puțin garantat la vremea respectivă. Tatăl său, Wayde Douglas Bowles, cunoscut mai târziu sub numele de Rocky Johnson, a fost și el luptător de wrestling . În acea perioadă, era un sport din care nu se câștigat chiar atât de mulți bani.

The Rock, hoț de la o vârstă fragedă

Povestea emoționantă a lui The Rock. Familia lui s-a mutat din Noua Zeelandă, în California și Hawaii. În timp ce părinții lui se luptau pentru un trai mai bun și pentru a pune hrană pe masă de pe o zi pe alta, Dwayne s-a orientat spre furturi și delincvență.

„Viața mea a fost incredibil de complicată și a fost incredibil de dură când am crescut. Treisprezece ani este momentul în care am început să o iau pe căi greșite. Am început să fiu arestat pentru lupte, furturi, tot felul de chestii stupide pe care nu ar fi trebuit să le fac”, a mărturisit The Rock.

El și prietenii urmăreau turiști bogați din zona în care locuiau. Se plimbau pe lângă magazine de haine și bijuterii de designer pentru a le fura. Când avea 15 ani, viața din Hawaii s-a schimbat dramatic. El și familia lui au fost evacuați din acasă.

Arestat pentru furt, luptă și fraudă

Dwayne Johnson a locuit cu prietenul și colegul tatălui său, Bruno Lauer. Pentru o perioadă au stat în Nashville, Tennessee. Ulterior s-a stabilit cu familia sa în Pennsylvania. Pasionat de culturism, a îmbrățișat imaginea tipului dur al unor vedete precum Arnold Schwarzenegger.

Cu toate acestea, au apărut probleme în acești ani de adolescență. The Rock a fost arestat pentru furt, luptă și fraudă. Dwayne s-a descris pe el cel din adolescență ca „un copil care avea unele probleme cu furia, dar, de asemenea, credea că este foarte cool”.

Câștigând o bursă la Universitatea din Miami pentru abilitățile sale de fotbal, Dwayne a continuat să joace și a obținut o licență în studii generale în criminologie și fiziologie.

Cu toate acestea, nu i s-a împlinit visul de a deveni un jucător profesionist de fotbal american. El s-a alăturat draftului NFL, dar nu a reușit să fie ales de echipele profesionale, în ciuda faptului că a fost semnat pe scurt de Calgary Stampeders din Liga de fotbal canadiană (CFL).

The Rock a intrat în lumea wrestlingului, apoi în actorie

Dwayne a decis să intre în lumea wrestlingului, călcând pe urmele tatălui său. A semnat cu Federația Mondială de Lupte în 1996, devenind primul luptător de a treia generație de acolo. Tatăl său și bunicul său din partea mamei, Peter Maivia, au făcut parte din Federația Mondială de Lupte.

Personajul lui Dwayne ca The Rock a atras atenția internațională și a găsit un succes imens în industrie. A atins un nou vârf de popularitate. A renunțat la profesia de luptător în 2004 pentru a urma o carieră la Hollywood.

Printre filmele importante în care Dwayne a jucat se numără: „The Scorpion”, „Fast & Furious”, seria „Jumani”, „Moana”, „San Andreas”, „Rampage și Skyscraper”.

În sitcom-ul „Young Rock”, Adrian Groulx îl va interpreta pe Dwayne la vârsta de 10 ani. Bradley Constant va juca rolul lui Dwayne la vârstă de 15 ani, iar Uli Latukefu în rolul lui Dwayne, la vârstă de 18-20 de ani. Dwayne apare, de asemenea, în spectacol, în timp ce povestește serialul.

Ana şi Raluka le-au luat fața lui Liviu Vârciu și Andrei la ”Te cunosc de undeva”!