Povestea fiicei secrete a lui Putin iese la iveală. A fost descoperită de jurnaliști

Povestea fiicei secrete a lui Putin iese la iveală. A fost descoperită de jurnaliști
Fiica secretă a lui Putin a fost descoperită de jurnaliștii britanici. Ce spune președintele rus? A căutat oare să o țină ascunsă pe fiică?

Povestea fiicei secrete a lui Putin iese la iveală. Ea a fost descoperită de jurnaliștii de la Daily Mail. Totul a pornit de la o serie de videoclipuri, distribuite pe TikTok, în care doi adolescenți se prostesc și dansează.  Un băiat și o fată. Fata este subțire, cu părul lung, șaten spre blond. Are un chip drăguț, dar familiar. Băiatul este brunet și poartă un tricou Mona Lisa, scrie Evenimentul Zilei.

Fata e singura care a poate fi considerată „fiică secretă” a președintelui rus Vladimir Putin. În poză apare alături de prietenul ei care e fiul unui magnat rus legat de mafie. Acesta locuiește într-un apartament de 4,5 milioane de lire sterline lângă Royal Albert Hall West London și a urmat o școală publică britanică.

De unde vine legătura cu Vladimir Putin?

Filmul lui Alexei Navalnîi care a provocat furia lui Putin a atins, de asemenea, și așa-numita „familie secretă” a lui Putin – relații extraconjugale cu diverse femei, cărora le-a acordat bogății extraordinare sau poziții de putere ne aduce la cei doi adolescenți de pe TikTok. Fata se numește Elizaveta Krivonogikh, deși numele real este Luiza Rozova. Numele de familie este cel al bunicii ei materne. Locuiește în St. Petersburg și va împlini curând 18 ani.

Povestea fiicei secrete a lui Putin iese la iveală. A fost descoperită de jurnaliști

Circumstanțele venirii ei pe lume sunt esențiale pentru această poveste. Mama ei, Svetlana, născută 1975,  a crescut într-un bloc de locuințe sărăcăcioase. Cinci familii au împărțit bucătăria și baia. Dar Svetlana a devenit o tânără frumoasă care și-a câștigat existența ca femeie de serviciu într-un magazin local. Apoi viața ei s-a schimbat brusc. Și schimbarea asta a dus-o în Marea Britanie.

Povestea fiicei secrete a lui Putin iese la iveală

Joi, Elizaveta a postat două fotografii criptice pe Instagram. A arătat un plic mare, maro, cu ștampila poștală engleză. Pe spate erau numele și adresa expeditorilor – un cuplu numit domnul și doamna Huckle, din Bournemouth, Dorset. Elizaveta nu a dat nicio explicație. Data postării era 1997 – cu șase ani înainte de nașterea ei. A avut ceva de-a face cu mama ei, Svetlana?

Jurnaliștii s-a dus la adresa de pe plic și au constatat că domnul și doamna Huckle – Norman, un fabricant de uși pensionar și soția sa Barbara – locuiesc încă acolo. Huckle a confirmat că scrisul de pe plic era al lor. Ei și-au amintit-o pe Svetlana, o rusoaică de 20 de ani cu un iubit bogat, care a venit să stea la ei acum mai bine de două decenii.

Domnul Huckle a spus: „Aveam nevoie de bani, așa că am luat studenți la limbi străine în gazdă. A stat aici aproximativ două-trei săptămâni în 1997 pentru a studia limba engleză.

Mama fiicei secrete se lăuda că locuia la Ermitage

„A spus că locuiește în Palatul Ermitage din Sankt Petersburg. (n.r. – Ermitage, acum un muzeu, era Palatul de iarnă al țarului). Când a văzut că avem o mașină rusească, o Lada, a spus că acasă conducea un Mercedes-Benz decapotabil. Am avut senzația că are de-a face cu KGB, deoarece a devenit foarte defensivă când am menționat numele instituției. În timp ce stătea la noi, a plecat în Finlanda să-și vadă iubitul”.

Ar fi putut fi acesta Putin? Domnul Huckle a adăugat: „Nu ne-a spus niciodată numele lui, dar a spus că este foarte urât când i-a spus că nu are voie să plece. Ne-am chinuit să ne dăm seama că a vrut să spună mai degrabă furios decât urât!”

Povestea fiicei secrete a lui Putin iese la iveală

La vârsta de 30 de ani Svetlana s-a mutat într-o casă din zona exclusivistă Kamenny, o comunitate închisă de înaltă securitate din Sankt-Petersburg. Vecinii ei erau foști tovarăși ai lui Putin, oameni foarte bogați.

De asemenea, ea a devenit acționară – cu o participație de aproximativ trei la sută – la banca Rossiya. Aceasta era o instituție din epoca sovietică care fusese controlată de primăria din Sankt Petersburg înainte de a fi restructurată sub îndrumarea lui Putin în anii ’90. Rossiya a devenit unul dintre giganții financiari ai Rusiei.

Femeia de serviciu a ajuns super bogată

Svetlana deține, de asemenea, o galerie în centrul Leningradului și o stațiune de schi. Acolo, în 2013, Katerina, fiica legitimă a președintelui Putin, s-a căsătorit. Putin a divorțat de mama ei, Lyudmila, în anul următor. Până atunci, Svetlana achiziționase un iaht de lux construit în Italia, de 37 de metri, Al’doga, care a fost văzut escortat de o navă a marinei rusești. În filmul său, Navalnîi spune: „Există 20 de milioane de cerșetori în această țară și (Putin) cumpără un iaht pentru amanta sa”.

Când povestea a apărut pentru prima dată în Rusia, în noiembrie, secretarul de presă al președintelui Putin a descris-o drept „jurnalism galben” și „de facto neîntemeiat” fără a respinge în mod direct cele relatate.

Fata însăși a refuzat să discute cu cei care au contactat-o prin intermediul platformelor de socializare pentru a o întreba despre identitatea tatălui ei. În această săptămână, în urma protestelor în care au fost arestate peste 5.000 de persoane, ea a postat o poză cu un mesaj ambiguu „Fă dragoste, nu război”. Misterul rămâne. Este ea fiica secretă a lui Vladimir Putin?

Sursa foto: Instagram, TikTok

Acasă la Serena Williams. Ne prezintă chiar ea paradisul său