Vasile Șerban este campionul en-titre și de neegalat al competițiilor de culturism din țara noastră la categoria „Seniori”. Are o față de actor și un corp plin de mușchi atent lucrați. La IUmor a venit bronzat în slipi cu paiete albastre. O adevărată apariție!

”Delia, acest număr este pentru tine. Domnul este cel mai în vârstă practicant (…) Este campionul nostru național de bodybuilding senori, nu?”, a spus Cheloo imediat ce l-a recunoscut.

Pensionarul are 70 de ani, iar informația i-a șocat pe jurații emisiunii. ”Wow! Se poate mă, ne dă speranță”, a spus Delia. Din păcate, deși au fost impresionați de concurent, ei au considerat că numărul lui Vasile Șerban nu este potrivit pentru formatul emisiunii iUmor.

Credeți că s-a supărat culturistul? Nici vorbă. Scopul lui e cu totul altul. El vrea să fie un exemplu pentru alți oameni, inclusiv pentru tineri. „Am venit aici pentru a face o pledoarie pentru sport. Pentru a îndemna pe toată lumea să facă sport”, a spus fostul profesor în timpul emisiunii. Jurații au fost impresionați de ce au văzut pe scenă,  ba chiar unii din ei au decis că vor merge la sală și ei.

Cum a ajuns super-campion la culturism la 70 de ani

Vasile Şerban locuieşte în Năvodari. În tinerețe, el a fost profesor de Limba și Literatura Română.  Apoi s-a apucat de sport „Pentru mine, culturismul este de mult un mod de viaţă. Cât timp mă voi simţi în putere, voi fi pe scenă. Eu oricum mă antrenez în fiecare zi ca şi când aş avea în faţă o competiţie“, a declarat, cu ocazia unui concurs, culturistul senior.

Șerban are deja 70 de ani și povestește că s-a apucat de culturism la vârsta de 40 de ani. Abia peste 15 ani de la acel moment „T 0” a participat și la primul concurs de culturism.

Culturistul Vasile Şerban are în palmares: 14 titluri de campion național la categoria Masters, e câștigător Open Masters – Cupa Federației & trofeul Steelman, campion balcanic si medaliat cu bronz la Campionatele Europene de Culturism, ocupând și un loc IV la Campionatul Mondial

Sursa foto: Facebook, Party Oradea

Băiatul lui Andi Mosescu și Olivia Steer are buletin! E vaccinat și a crescut cu mâncarea vegane a mamei

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri