Predicțiile unui celebru parapsiholog au dat lumea peste cap: Salvarea noastră va veni de dincolo

Predicțiile unui celebru parapsiholog au dat lumea peste cap: Salvarea noastră va veni de dincolo
Sunt mulți oameni cu puteri care au știut că Vladimir Putin va provoca un război. Printre aceștia, se numără și parapsihologul T. Chase, care a avertizat lumea cu câțiva ani în urmă.

Clarvăzătorul a menționat că lumea va avea loc de evenimente tulburătoare, iar Vladimir Putin va fi cel care va declanșa cel de-al Treilea Război Mondial.

Parapsihologul T. Chase a această concluzie după ce a pus cap la cap mai multe predicții ale lui Nostradamus, alături de altele din Cartea Apocalipsei. Omul cu puteri spune că vom putea avea parte de cel de-al Treilea Război Mondial întrucât a văzut o aliniere a planetelor în semnul unei cruci, dar și o eclipsă solară atunci când liderul de la Kremlin a ajuns la putere.

 

Dar asta nu e tot, pentru că același parapsiholog a afirmat cu câțiva ani în urmă că se apropie momentul când extratereștrii vor veni pe pământ. Și nu singuri, ci alături de Mântuitorul Hristos și vor opri nenorocirea provocată de Putin.

Extratereștrii vor prelua atunci conducerea pământului, considerând că “oamenii sunt prea războinici pentru a trăi în pace”. T. Chase e de părere că atunci se va întâmpla ceva cu totul ieșit din comun. Oamenii verzi vor schimba structura ADN-ului uman, iar din acel moment oamenii vor trăi, în sfârșit, fericiți.

Și Nostradamus a vorbit despre o navă uriașă extraterestră

Va apărea un nou Ierusalim

Chase a mers și mai departe și a vorbit de faptul că omenirea va avea parte și de o invazie a ONZ-urilor. „Dacă vrei să decodezi, Apocalipsa 19 sună ca o invazie OZN. În Apocalipsa 19-11, se spune „am văzut un cer deschis şi un cal alb” în timp ce Apocalipsa 19-14 menționează că „armatele din ceruri au coborât pe cai albi”.

În Apocalipsa 12 însă, Chase menționează că se vorbește despre un nou Ierusalim, un oraș gigant venit parcă dintr-o altă lume, care va fi folosit ca o bază. Nu în ultimul rând, el spune că Nostradamus a vorbit despre o navă uriașă extraterestră ce va sta deasupra Europei, în catrenul 100 din capitolul 1, unde se arată că „pentru o lungă perioada de timp, o pasăre gri va fi văzută pe cer”.

Desigur, totul trebuie privit cu rezervă căci, la urma urmei, e doar o previziune a unei persoane. Iar, de-a lungul timpului, omenirea s-a pomenit cu tot felul de astfel de informații despre viitor. Unele s-au îndeplinit, dar cele mai multe, mai fanteziste, nu.

Recomandarile noastre