Premieră cu public la Teatrul „Radu Stanca” din Sibiu

Premieră cu public la Teatrul „Radu Stanca” din Sibiu
Sibienii anunță prima premieră teatrală cu public din acest an. Biletele au fost puse în vânzare. Joi seara, iubitorii de teatru au o mare bucurie.

Cea dintâi premieră cu public la Teatrul „Radu Stanca” din Sibiu e programată azi. Spectacolul „O zi de vară” marchează proiectul regizoral de debut al Ofeliei Popii pentru teatrul sibian.

Spectacolul, care îi are în distribuţie pe Ciprian Scurtea şi Adrian Matioc, are la bază textul semnat de celebrul dramaturg Slawomir Mrozek. Tot Ofelia Popii a semnat şi versiunea de film a aceleiaşi piese, Cea mai frumoasă zi, pe care publicul o poate urmări oricând pe TNRS – Scena Digitală, începând din 1 februarie 2021.

„Într-un context social opac, dominat de egolatrie, aventura (filosofică?) vecină cu tragicomedia propusă de spectacolul Ofeliei Popii ne invită să descoperim în fericirea împărtăşită prin acte de bunătate şi sacrificiu poate singura formă de a ne salva şi de a aprecia frumuseţea propriei vieţi”, se arată în comunicatul teatrului sibian.

Premieră cu public la Teatrul „Radu Stanca” din Sibiu

Spectacolul va avea loc joi, de la ora 19,00, în Sala Mare a Teatrului Naţional „Radu Stanca” din Sibiu. „Îmi era dor de adrenalina spectacolului live, de emoţie, de reacţiile publicului. Fac parte din viaţa noastră, ca actori. Teatrul se întâmplă aici şi acum. Să ne vedem cu bine în sălile de spectacol!

Ofelia Popii este una dintre cele mai importante actriţe din România. Performanţele sale actoriceşti le-a transferat şi posturii de regizor. Cred că eu şi Adi am reuşit să ţinem pasul cu ea şi am creat o bijuterie de spectacol”, a declarat actorul Ciprian Scurtea.

Actorul Adrian Matioc remarcă versiunea filmică a spectacolului, și punctează câtă nevoie era de reîntâlnirea cu publicul în sala de spectacol. „Premiera cu public vine ca o eliberare. Ca o reîntoarcere acasă”, a spus actorul Adrian Matioc. Biletele pot fi achiziţionate fie online de pe platforma Entertix, fie în seara spectacolului, în limita locurilor disponibile, cu 30 de minute înainte de începerea reprezentaţiei.

Sursa foto: Teatrul Național Radu Stanca Sibiu / facebook.com

Parfum de vedetă. Cine sunt celebritățile care au lansat parfumuri populare