Premieră în televiziune. A venit la show cu cioara care știe să latre

Premieră în televiziune. A venit la show cu cioara care știe să latre
Prezență inedită la emisiunea „Chefi la cuțite”. O concurentă, Simona Modoran a vrut să dea lovitura nu doar cu preparatul gătit. Surpriza ei pentru juraţi a fost animalul de companie cu care a venit.

Cioara Cronco are privilegiul de a trăi într-o familie. Ea a devenit celebră după ce ”părinții adoptivi” au prezentat-o la un show celebru.

Premieră în televiziune. A venit cu cioara la show

Suntem învățați să avem surprize la show-ul ”Chefi la cuțite”. Mereu se întâmplă câte ceva haios ori vine o vedetă care știe să gătescă. O concurentă din Târgu Jiu, Simona Modoran, a reușit să îi uimească pe chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Tânăra a pregătit o rețetă de tagliatelle cu pui și ciuperci, sperând că îi va impresiona pe cei trei jurați ai show-ului.

Simona Modoran este căsătorită de cinci ani. Ea a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” împreună cu soțul ei, dar și cu cioara Cronco pe care o îngrijesc de aproape un an.

„Îl cheamă Cronco e foarte jucăuș și foarte inteligent. Până la urmă ne-am decis să-l luăm în casă, i-am făcut camera lui, îl lăsăm pe jos prin casă. E foarte relaxat, se uită la televizor uneori și mă uit la el toată ziua. În prezent avem 12 animale”, a spus soțul tinerei, Miti Modoran. El a găsit puiuțul de cioară, pe jos, într-un parc, la începutul acestui an.

„Am venit să-l prezentăm pe Cronco, el e vedeta, în nici un caz noi”, a dezvăluit Simona Modoran.

Cioara Cronco știe să latre

Chef Cătălin Scărlătescu a fost foarte curios,dar și foarte uimit când a văzut cioara.

„Care e treaba cu cioara”, a întrebat Cătălin Scărlătescu.

„Am găsit-o în parc cu aripa ruptă, era plouată, bătută, lovită la cap, nu mai avea pene mai deloc. Am dus-o la veterinar să îi dea vitamine și antibiotice și imediat și-a revenit. Inițial am vrut să-I dăm drumul, dar ea nu a mai vrut să plece și apoi nici noi nu am vrut să-i mai dăm drumul, că ne-am atașat de ea. Când mă joc Fifa îmi dă restart la calculator, îmi deconectează internetul ca să îi dau atenție. Are camera lui proprie, are o grămadă de jucării, cred că are peste o mie de jucării, că se plictisește de ele. Acum mai nou a început să latre. Avem un câine în casă și niște pisici și s-a obișnuit și a început să latre. Doarme cu noi în fiecare noapte, are păturica lui. A învățat să scrie pe telefon, câteodată sună cu apel video și se vede doar ciocul pe ecran. Știe să își ascundă banii”, a dezvăluit tânărul.


Dan Negru îl face praf pe Adrian Sârbu și îl ridică în slăvi pe Valeriu Lazarov

Recomandarile noastre