Chef Cătălin Scărlătescu, Chef Sorin Bontea și Chef Florin Dumitrescu își ascut cuțitele. Au trecut 9 luni de la încheierea precedentului sezon, iar acum cei trei chefi promit o nouă ediţie nemaipomenită. Astăzi seară începe show-ul. Filmările la acest sezon, desfăşurate în pandemie, au fost o provocare şi pentru chefi, şi pentru concurenţi. Alături de ei s-a aflat și Gina Pistol care, între timp, se spune că a aflat că va deveni mămică.

„Urmează cel mai frumos sezon Chefi la cuţite, din toate timpurile! Nu vă spun, aşa, mare lucru: doar uitaţi-vă la primele 4, 5, 6, că, pe urmă, o să înnebuniţi de cap! Ce-o să se întâmple la început cu Dumitrescu şi Bontea: să-i vedeţi cum se zgârie pe faţă, după ce le-am spart statuile.

Să vedeţi ce le fac în sezonul ăsta! Este senzaţional, este incredibil, pe mine, unul, m-a surprins total: aşa ceva n-o să mai vedeţi poate până în sezonul următor!”, a dezvăluit Chef Cătălin Scărlătescu, într-un interviu pentru Observatorul orei 16.00.

Și Chef Sorin Bontea abia așteaptă difiuzarea. El spune că va fi un sezon „cu de toate” foarte multe surprize.


Ce legătură de rudenie are noul iubit al Sandrei Izbașa cu Ștefan Bănică. Speculații care deranjează

Ce fac liderii mondiali pe Twitter. Care e locul lui Iohannis


După cum lasă de înțeles cei trei celebri bucătari, fanii show-ului vor avea parte de surprize chiar din primul episod difuzat.

 

View this post on Instagram

 

AZI ne intoarcem! Ne vedem la 20.30, da?! #chefilacutite

A post shared by Chefi la Cutite (@chefilacutite) on

„Sezonul 8 a fost a fost special pentru noi, pentru că, cu toate că a fost perioada aceasta, aşa, zbuciumată, am avut ocazia să cunoaştem oameni care au făcut sacrificii mari de tot ca să ajungă la preselecţii şi să stea să ne gătească şi să le gustăm mâncarea.

Ne-am bucurat mult de sezonul 8. O să vedeţi toată perioada de preselecţii, în care ne-am distrat. Am avut multe momente şi de distracţie, unele şi şocante. Eu încă am coşmaruri din cauza unuia dintre concurenţi… dar o să vedeţi”, a arătat Chef Florin Dumitrescu.

După startul de luni, 7 septembrie, de la ora 20.30, show-ul Chefi la cuţite continuă la Antena 1 în fiecare zi de marţi şi miercuri, pe 8 şi 9 septembrie, la aceeaşi oră, după Observator.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp