Premiile Oscar 2021 vor avea loc într-o gară. Iată cum arată locația!

Premiile Oscar 2021 vor avea loc într-o gară. Iată cum arată locația!
Gala premiilor Oscar din acest an, programată pe 25 aprilie, va fi organizată atât la Dolby Theatre, gazda tradiţională a ceremoniei, cât şi într-o gară. Presa internațională a intrat în posesia unor poze cu decorul fabulos.

Premiile Oscar 2021 vor avea loc anul acesta într-o gară, iar decorul este fabulos. Mai exact, este vorba de gara Union Station din Los Angeles. Gala Oscarurilor are loc în mod tradiţional în luna februarie, dar a fost amânată în acest an din cauza pandemiei de COVID-19. Nominalizările la premiile Oscar 2021 au fost anunţate luna trecută. 

Reprezentanţii Academiei de film americane (AMPAS) au anunţat că nominalizaţii la Oscar se vor afla printre persoanele eligibile să participe la evenimentele asociate galei de decernare a premiilor Oscar, care va avea loc la Los Angeles în contextul pandemiei de COVID-19. Astfel, Hollywood spune adio decernărilor pe Zoom și toată lumea este încântată să revină ușor ușor la normal. 

Premiile Oscar au loc anul acesta într-o gară

Locația de siguranță Covid pentru Oscarurile din acest an a fost dezvăluită în portofoliul unui artist. David Rockwell, fondator și președinte al grupului Rockwell, o firmă de arhitectură și design din New York, a lucrat ca designer scenic la premiile Oscar din acest an, care vor avea loc pe 25 aprilie 2021. Union Station a încheiat recent o restaurare de opt ani, cu 4 milioane de dolari, așa că va arăta duminică cel mai bine pentru vedetele și spectatorii din întreaga lume.

Sloganul pentru spectacolul din acest an este „Bring Your Movie Love” (n.r. adu-ți dragostea pentru filme) și este descris astfel: „sărbătorim o apreciere globală pentru puterea filmului de a stimula conexiunea, de a educa și de a ne inspira să spunem propriile noastre povești”.

O serie de mese și scaune personalizate pentru cafenele populează zona de relaxare cu mai multe niveluri din Ticket Concourse de la Union Station, o sală spațioasă cu ferestre falnice împodobite cu alamă, candelabre masive art deco, pardoseli din marmură încrustate și plăci pictate manual. Pe fiecare masă, lămpile inspirate de statuetele Oscar, personalizate, servesc drept piese centrale. Publicul va intra din partea stângă de-a lungul unei promenade ridicate special. 

Defilarea tradițională, un moment restrâns 

Defilarea tradițională de pe covorul roșu va fi un moment restrâns, fără cei mai puternici moguli de la Hollywood, iar măștile vor ocupa un rol central, pentru că „Oscarurile nu își asumă riscuri când vine vorba de Covid-19”.

Va exista doar o petrecere foarte restrânsă în curtea clădirii. Acolo doar nominalizații, însoțitorii lor și o mână de prezentatori vor sta de vorbă și vor bea un cocktail. Deocamdată, la fața locului se vor folosi teste rapide, precise și necostisitoare.

Foto: Facebook,  Daily Mail

Smiley s-a ținut de cuvânt. Azi a venit cu o domnișoară în mașină și cu surpriza!