Preoții vă învață cum să primiți binecuvântarea casei. Veți vedea cum vi se va schimba viața

Preoții vă învață cum să primiți binecuvântarea casei. Veți vedea cum vi se va schimba viața
Sfinții părinți sunt că atunci când veți locui într-o casă binecuvântată, veți trăi cu adevărată. Iată ce aveți de făcut.

Ca să trăiți liniștiți și fericiți, aveți nevoie să locuiți într-o casă binecuvântată.

Cele mai bune soluții pentru a avea o casă binecuvântată. Veți vedea cum vi se va schimba viața

Ce puteți face pentru a vă binecuvânta locuința? „Rugaţi-vă neîncetat”, spune Sfântul Apostol Pavel, pentru că atunci când o casă este binecuvântată, atunci toate lucrurile funcționează așa cum scrie la carte. E important să vă rugați în orice moment al zilei și atunci când vă îmbrăcați, și când pregătiți mâncare și când vă odihniți. De ajutor vă sunt următoarele cuvinte: „Doamne, îmbracă-mă cu dreptatea Ta”.

Ce rugăciune se spune când plecați de acasă și când vă întoarceți

La ieşirea şi la intrarea în casă, e bine să rostiți „Doamne, binecuvântează intrarea şi ieşirea mea”. De asemenea, nu trebuie să uitați niciodată să vă închinați înainte de a pleca la orice drum. Sub nici o formă să nu ieșiți din casă fără să vă faceți și semnul crucii.

Rostiți tot timpul rugăciunea inimii

Când aveți probleme și vreți să se rezolve cât mai repede, spuneți cât de des puteți rugăciunea inimii. „Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine păcătosul!”.

Aveți griji să rostiți cuvintele clar, fără să vă grăbiți și încercați să nu vă distragă cineva de la rugăciune. De mare ajutor vă este și sfeștania, de aceea trebuie să vorbiți cu duhovnicul dumneavoastră, în plus cel puțin în zilele de post tămâiați locuința.

Rugăciune foarte puternică pentru înțelegerea în familie

Persoanele care s-au trezit dintr-o dată cu probleme în cuplu, găsesc un mare ajutor în rugăciunea către Sfinţii Mucenici Adrian şi Natalia, care face adevărate minuni.

„O, sfinţită pereche, Sfinţilor Mucenici Adrian şi Natalia, fericiţilor soţi şi vitejilor pătimitori! Auziţi-ne pe noi, care ne rugăm vouă cu lacrimi, şi trimiteţi asupra noastră toate cele de trebuinţă sufletelor şi trupurilor noastre, şi rugaţi-L pe Hristos Dumnezeu să ne miluiască şi să facă cu noi după îndurările Sale, ca să nu pierim în păcatele noastre.

„Izbăviţi-ne cu mijlocirile voastre de foamete, de molimă, de cutremur, de potop, de foc, de grindină, de sabie”

Aşa, Sfinţilor Mucenici primiţi glasul rugăciunii noastre, şi izbăviţi-ne cu mijlocirile voastre de foamete, de molimă, de cutremur, de potop, de foc, de grindină, de sabie, de năvălirea celor de alt neam şi de războiul cel dintre noi, de moartea năprasnică şi de toate nevoile, necazurile şi bolile.

Ca pururea fiind întăriţi cu rugăciunile voastre sa preaslăvim pe Domnul nostru Iisus Hristos, Căruia se cuvine toată slava, cinstea şi închinăciunea, dimpreună şi Celui Fără de început al Său Părinte şi Preasfântului Duh, în vecii vecilor. Amin”.

Sursă foto: lumina