Prepară celebra înghețată McFlurry acasă. Are doar 3 ingrediente

Prepară celebra înghețată McFlurry acasă. Are doar 3 ingrediente
Nu e nevoie de multe ingrediente pentru a realiza un desert delicios. Din contra. Deseori, rețetele cu cele mai puține ingrediente sunt cu adevărat spectaculoase. Vă amintiți de Molotof?

Astăzi vă propunem să sfidați vremea rece de afară și să vă preparați singuri înghețată. Cum restaurantele și cofetăriile sunt închise, și pe stradă, la doar câteva grade Celsius, parcă nu e distractiv să te răsfeți cu acest desert. Dar McFlurry, cea mai bună înghețată de la McDonald’s, poate fi acum savurată în confortul casei. Aveți nevoie de numai trei ingrediente pentru a o prepara. E foarte simplu.

Rețeta celebrei înghețate McFlurry nu este deloc complicată și trebuie neapărat.Dacă ești curios cum să-ți faci propria înghețată McFlurry acasă, o gospodină darnică dezvăluie pe Facebook cele trei ingrediente simple de care ai nevoie.

Ingrediente Înghețată McFlurry

biscuiți Oreo, smântână lichidă și lapte condensat

Preparare Înghețată McFlurry

Cu aceste trei ingrediente, amestecate bine bine, veți obține o înghețată gustoasă, cu o textură asemănătoare celei de la restaurant. Pentru început, zdrobiți biscuiții Oreo într-o pungă.

Turnați apoi într-un vas 250 ml de smântână lichidă, 210 ml lapte condensat și biscuiții pisați și amestecați bine.

Turnați compoziția într-un recipient potrivit și lăsați totul la congelator pentru cel puțin 4 – 5 ore. Înghețata McFlurry este gata.

Sursa: Chefi la cuțite

Se va defila cu mască de protecție? Decizii de ultim moment pentru „Săptămâna Modei”