Preparați și voi Batoane Twix de casă! E foarte ușor

Preparați și voi Batoane Twix de casă! E foarte ușor
Cu toții iubim batoanele Twix. Dar v-ați gândit că le puteți prepara singuri, acasă? Nu e deloc complicat și, în plus, urmând această rețetă veți obține varianta lor mult mai sănătoasă.

Aceste Batoane Twix de casă au trei straturi unice de bunătate, toate făcute fără zahăr rafinat. În plus, sunt vegane și fără gluten

Ingrediente pentru Batoane Twix de casă

Crusta:  1 cană făină de cocos

1/2 cană sirop de arțar

1/4 cană ulei de cocos

1/4 lingurita vanilie

Un strop de sare

Umplutura de caramel: 1 1/2 cană curmale

1/4 cană unt de nuci

2 linguri lapte fără lactoză

1/4 linguriță vanilie

1/4 linguriță sare

Topping de ciocolată: 1/2 cană ciocolată neagră topită

3 linguri ulei de cocos

Mod de preparare

Începem cu pregătirea crustei. Într-un castron mare, combinați făina de cocos, siropul de arțar, uleiul de cocos (asigurați-vă că este topit și lichid când îl adăugați). Adăugați, de asemenea, vanilia și sarea. Se amestecă bine, apoi se adaugă crusta în tavă. Folosește-ți mâinile pentru a o întinde uniform.

Pentru umplutura de caramel, adăugați toate ingredientele de umplutură într-un robot de bucătărie. Asigurați-vă că fie înmuiați curmalele în apă peste noapte, fie le înmuiați în apă fierbinte timp de 20-30 de minute înainte de utilizare. Acest lucru va asigura că sunt moi și ușor de amestecat. Amestecați toate ingredientele în robotul de bucătărie. Apoi întindeți stratul de caramel uniform deasupra crustei.

După aceea, într-un castron, adăugați ciocolata topită și uleiul de cocos. Amestecați-le și turnați deasupra umpluturii de caramel. Dați la frigider până când ciocolata se întărește, tăiați-vă Batoanele Twix de casă și bucurați-vă de ele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Dimova (@veggieworldrecipes)

Sursa: Instagram