Presa internațională i-a dat de gol. Pique și noua iubită vor să se căsătorească. De ce vrea Clara Chia să fie ținut totul la secret

Presa internațională i-a dat de gol. Pique și noua iubită vor să se căsătorească. De ce vrea Clara Chia să fie ținut totul la secret
După zece ani în care a stat lângă Shakira fără să fie căsătoriți oficial, Pique și noua iubită e posibil să facă pasul cel mare.

Zvonurile că Pique și Clara Chia ar dori să ajungă la alt nivel al relației au început să circule tot mai des. Există însă o condiție pe care iubita sportivului a pus-o.

Chiar dacă cârcotașii au spus nu cu mult timp în urmă că au fost discuții între Pique și Clara Chia, cei doi par mai fericiți ca niciodată și dornici să le demonstreze tuturor cât de mult se iubesc. Cei doi stau împreună de câteva luni, iar sursele spun că au început să se gândească și la nuntă. Clara Chia și-ar dori mult să devină soția starului, dar și-ar dori ca atât pregătirea evenimentului cât și ceremonia să se desfășoare cât mai departe de ochii curioșilor.

O știe de frică pe Shakira

Există, desigur, și un motiv pentru care iubita lui Pique vrea o nuntă cât mai intimă, unde să vină doar cele mai apropiate persoane. Îi e frică de reacția fostei iubite, celebra Shakira.

În plus, de când au postat prima fotografie împreună pe conturile de socializare, au fost copleșiți de cât hate au primit din partea fanilor, care o condamnă că i-a stricat familia celebrei cântărețe, așa că încearcă să stea cât mai departe de probleme. Nimeni nu știe ce se va întâmpla, dar e posibil ca Pique să adopte metoda altor celebrități care s-au căsătorit fără ca nimeni să știe.

Clara Chia s-a iubit cu fratele celui mai bun prieten al lui Pique

Potrivit jurnalistului spaniol Jordi Martin, cel care a dezvăluit că sportivul i-a pus coarne Shakirei, a făcut acum alte dezvăluiri despre trecutul amoros al iubitei lui Pique.

„Pique are un om care-i este cel mai bun prieten. Clara era împreună cu fratele acestui om. Am aflat că Pique s-a îndrăgostit de ea la prima vedere și i-a cerut numărul de telefon. Apoi au început să se întâlnească în secret. Pique nu doar că i-a furat iubita acestui tip, dar l-a și concediat de la, iar apoi a angajat-o pe fată în locul lui”, a spus Martin, conform Marca.

Recomandarile noastre