Shakira dezvăluie de ce îi atacă muzical pe Gerard Piqué și noua iubită

Shakira dezvăluie de ce îi atacă muzical pe Gerard Piqué și noua iubită
Despărțirea dintre Shakira și Gerard Piqué a fost neașteptată, și mai ales dureroasă pentru artistă. Dar și pentru fanii cuplului. Cu atât mai mult cu cât, în timp, s-au aflat dedesubturile amantlâcului dintre fotbalist și cea cu care a înlocuit-o pe mama fiilor săi.

Shakira a suferit imens să afle că era înșelată de ani de zile, dar în loc să meargă la psiholog ca să depășească trauma, a ales să cânte. Practic, din această despărțire, artista columbiană și-a relansat cariera, fulminant. Ea a lansat mai multe piese, în colaborare cu alți artiști, toate cu texte create de ea, și care nu afc altceva decât să îi dea lovituri, una după alta, bărbatului care i-a înșelat profund sentimentele. I-a reproșat tot bărbatului ei, și a făcut-o public.

Pique și amanta Clara

„Mergi mult la sală, dar fă-ţi să muncească puţin şi creierul”, „Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo”, „Un Rolex pentru un Casio”, „Nu mă voi întoarce la tine, nici dacă plângi sau mă implori” şi „Te-am depăşit şi de asta eşti acum cu cineva ca tine”, sunt doar câteva dintre versurile acestui ultimului single lansat de vedetă, o piesa electro cu ritmuri latino, în care Shakira o atacă inclusiv pe noua parteneră a lui Piqué, spaniola Clara Chia, în vârstă de 23 de ani.

Fiul lui Piqué i-a dat ideea să înregistreze cu Bizarrap, „zeul argentinian”

Înregistrarea în ianuarie a melodiei „BZRP Music Session #53” a fost „o răbufnire”, recunoaște acum Shakira, în primul interviu pe care îl acordă după despărțirea de celebrul fotbalist.

Ea a vorbit 30 de minute la un post de televiziune mexican. „Am intrat în studio cu o stare de spirit şi am ieşit cu alta….a fost o răbufnire grozavă, necesară pentru vindecarea mea, pentru procesul meu de recuperare. Nu cred că aş fi acolo unde sunt astăzi fără această melodie, fără capacitatea de a mă exprima, de a reflecta asupra durerii”, a punctat Shakira.

Potrivit cântăreţei columbiene, fiul ei  și al lui Gerard Piqué, Milan, în vârstă de 10 ani, i-a dat ideea să înregistreze cu producătorul argentinian Bizarrap. „Mi-a spus: trebuie să faci ceva cu Bizarrap, el este zeul argentinian”, a mai spus ea. „BZRP Music Session #53” este cea de-a treia melodie dedicată separării cuplului, după „Te felicito” şi „Monotonia”.

De ce nu are nevoie Shakira de psiholog

În interviul acordat mexicanilor, Shakira a explicat d ece nu merge la psiholog și de ce preferă să facă muzică. E răzbunarea perfectă. Și e terapeutică. „Cântecele mele sunt cea mai bună terapie, sunt mai eficiente decât o şedinţă la un psiholog sau un psihanalist”, a declarat vedeta columbiană.

Amintim că Shakira şi fostul fotbalist Gerard Piqué, în vârstă de 36 de ani, aflat acum la finalul carierei, şi-au anunţat despărţirea în iunie anul trecut, după peste zece ani de relaţie. Ei au împreună doi copii, Milan şi Sasha.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre