Fantastic. Cât a câștigat Shakira din despărțirea de fotbalistul Gérard Pique

Fantastic. Cât a câștigat Shakira din despărțirea de fotbalistul Gérard Pique
A suferit din greu Shakira când a aflat că e înșelată de Gérard Pique. Însă, în toată drama despărțirii, ea a ieșit marea câștigătoare.

Shakira și Gérard Pique s-au despărțit anul trecut după 12 ani de relație. Au copii împreună și s-a dovedit că fotbalistul își aducea amanta în casa ei când artista nu era acolo.

Să conștientizeze că e înșelată și că povestea ei cu Pique s-a încheiat, nu a fost chiar ușor pentru Shakira. Însă ea a știut cum să profite din toată situația. Shakira s-a despărțit de Gérard Pique, tatăl copiilor ei, însă a câștigat enorm de pe urma despărțirii. Ea s-a relansat fantastic în carieră, scoțând, pe bandă rulantă melodii de succes, după ce ani la rând a fost în „silentio”.

Practic, odată cu despărțirea, Shakira a redevenit o cântăreață în vogă, după ce ani de zile nu a mai scos melodii, nu a lansat albume, nu a susținut concerte, și nici măcar recitaluri. Întreaga ei viață o dedicase iubitului și copiilor lor. Acum e din nou pe val. Și tocmai a lansat încă o melodie „dedicație specială” pentru fostul ei partener.

Versuri cu dedicație

Noua melodie face referire și la noua iubită a fotbalistului, Clara Chia Marti, și videoclipul ei are deja peste 43 de milioane de vizualizări. În prima zi de lansare înregistrase 20 de milioane.

Shakira (46 de ani) face un duet cu interpreta columbiană Karol G (32 de ani) pentru melodia care se numește „TQG“, acronimul pentru „Te quedo grande“, în traducere „Prea mare pentru tine”. Ambele interprete s-au despărțit de partenerii lor după ce descoperit că au fost înșelate. Videoclipul piesei a fost lansat vineri pe YouTube și are deja peste 43 de milioane de vizualizări.

„Acum vrei să te întorci, așteaptă-mă, de parcă aș fi idioată/ Vrei să te întorci, mi-am dat seama când ai dat like unei fotografii de-ale mele/ Mă doare când te văd cu altcineva, dar sunt gata să merg mai departe/Am uitat ce am trăit împreună, iar asta te deranjează, faptul că viața mea s-a îmbunătățit fără tine/ Nu mai ești binevenit aici/Am văzut ce a spus iubita ta despre mine, nu mă enervează, doar mă face să râd“, sunt câteva dintre versurile noii piese.

Gérard Pique, la finalul carierei

Și, în timp ce Shakira câștigă fantastic de pe urma melodiilor sale în care cântă despre despărțirea de fotbalistul care i-a fost alături 12 ani, e de menționat ce se întâmplă cu el și cu Clara (foto).

Pique și amanta Clara

Practic, Shakira a scăpat de el la momentul oportun și își relansează cariera. Și câștigă bani mulți. Gérard Pique, în schimb, s-a ales cu o iubită – „Casio” ( după cum a numit-o într-o altă melodie, Shakira), ce e drept, mai tânără, dar cam atât. Bărbatul are 30 de ani și e, practic, la finalul carierei sale de fotbalist.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre