Shakira, idolul nevestelor de pretutindeni. Artista i-a ridicat soacrei statuie și i-a pus-o în fața casei. Statuia e o vrăjitoare!

Shakira, idolul nevestelor de pretutindeni. Artista i-a ridicat soacrei statuie și i-a pus-o în fața casei. Statuia e o vrăjitoare!
Shakira nu se mai ascunde de nimeni și, după melodia în care râde de înlocuitoarea pe care i-a găsit-o Piqué, pe care o compară cu un ceas Casio, probabil cel mai banal model de ceas de mână, îi trimite o rachetă și fostei soacre.

Pentru că e evident că despărțit în cele mai bune condiții de fostul ei partener, și nici nu are de ce să se ascundă. În plus e conștientă că nici soacra nu oare la inimă așa că i-a ieșit în întâmpinare într-un mod care a transformat-o în idolul soțiilor de pretutindeni. Artista a ridicat soacrei o statuie și a pus-o fix în fața casei. Ori de câte ori aceasta iese din casă sau ajunge la fereastră nu are cum să o rateze. Iar statuia menită să întruchipeze ceea ce reprezintă ea pentru Shjakira, e o vrăjitoare!

Cântăreața a declanșat un adevărat tsunami familial după ce a plasat o păpușă vrăjitoare în mărime naturală pe balconul casei sale din Barcelona, care este situată vizavi de casa mamei fostului ei iubit, Montserrat Bernabeu. Mai mult, sursele Hollywoodunlocked.com spun că vecinii ar fi putut să o audă pe cântăreață cântând în gura mare cea mai recentă melodie a sa, „Shakira Bzrp Music Sessions 53”, pe care mulți fani o numesc o piesă de dispreț la adresa lui Piqué și a noii sale iubite.

Shakira continuă să cânte, în aceeași melodie: „Ai lăsat-o pe soacra mea ca vecină, cu presa la ușă și datorii la Trezorerie”. Deși s-a spus că artista columbiană a avut o relație bună cu Bernabeu, se pare că totul s-a schimbat după despărțirea cuplului. Un fan a reacționat pe Twitter la faptul că Shakira a pus o păpușă vrăjitoare pe balconul ei care dă spre casa fostei ei soacre, scriind: „Nu mă pricep la bârfe despre celebrități, dar când vă spun că trăiesc pentru acest fum Shakira-P Piqué…”.

Asta deoarece melodia include versuri care par să îl atace deloc subtil pe Pique și pe Clara Chia Marti, în vârstă de 23 de ani. Într-o parte a piesei, Shakira cântă: „Valorez doi 22. Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo. Ai schimbat un Rolex cu un Casio”, referindu-se exact la Marti, care se pare că a început să se întâlnească cu Piqué la vârsta de 22 de ani.

Reacția Casio: Nu îl sponsorizează pe Piqué

În replică, Piqué a ironizat-o pe fosta sa parteneră spunând că acest brand de ceasuri e noul său sponsor. „Avem un acord cu Casio pentru Kings League (n.r. o competiție inedită cu meciuri 7 versus 7). Nu e glumă, vă dau câte unul fiecăruia!”, a spus Piqué. Sergio Aguero, prezent prin videocall, a fost întrebat de jurnalistul Gerard Romero: „Kun, de ce a apărut Casio?”. „Din cauza melodiei Shakirei” a venit replica lui Aguero, moment în care Piqué s-a amuzat teribil. El a și umblat, după lansarea melodiei, cu un ceas Casio la încheietură.

Câteva ore mai târziu, Casio a reacționat, negând orice legătură cu fotbalistul. „Diverse versiuni au circulat pe rețelele de socializare despre o sponsorizare Casio a unui proiect condus de Gerard Piqué. Casio se disociază complet de astfel de declarații. Cerem să se oprească utilizarea neautorizată a mărcii noastre pentru a preveni acțiunile în justiție”, se arată în comunicatul transmis de echipa brandului.

Shakira povestește greutățile prin care trece cu copiii, după despărțire

În septembrie, câștigătoarea unui premiu Grammy a abordat pentru prima dată tema despărțirii de Pique în interviul acordat revistei ELLE, referindu-se la urmările despărțirii lor ca fiind „cea mai întunecată perioadă din viața mea”. Shakira, care are doi copii, Sasha și Milan, cu fostul fotbalist, a împărtășit că orice mișcare pe care a făcut-o, cu fotografii după ea și în fața casei ei, a fost cel puțin dificilă.

La momentul despărțirii lor, s-a afirmat că Piqué ar fi înșelat-o pe Shakira, ceea ce a dus în cele din urmă la încheierea idilei, deși rămâne neclar dacă relația despre care se spune că ar fi fost cu Marti. „Au fost zile în care a trebuit să adun bucățile din mine de pe jos. Și singura modalitate de a face asta, de a face asta cu adevărat, a fost prin muzică”, a declarat ea pentru revistă. Între timp s-a dovedit că relația cu Marti era veche.

Ea venea acasă la Shakira, mânca din frigiderul familiei și chiar a apărut într-un interviu dat, pe Zoom, din livingul casei, de Gerard Piqué, într-un moment în care artista era plecată. „A fost greu nu doar pentru mine, ci și pentru copiii mei. Incredibil de dificil. Am paparazzi care campează afară, în fața casei mele, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Și nu există niciun loc în care să mă pot ascunde de ei împreună cu copiii mei, cu excepția propriei mele case”, a mai spus vedeta.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre