Soacra Vivianei Sposub a venit la București. Îi dă lecții despre cum ar trebui să se poarte cu George Burcea – Exclusiv

Soacra Vivianei Sposub a venit la București. Îi dă lecții despre cum ar trebui să se poarte cu George Burcea – Exclusiv
Se spune despre soacre că, de obicei își iubesc ginerii și le urăsc pe nurori. Probabil că adevărul e undeva la mijloc. Cert este că unii au noroc de soacre iubitoare. Viviana Sposub ar putea intra în aceasttă categorie. Mama iubitului ei a venit în vizită și îi răsfață pe amândoi cu bunătăți.

Fostul soț al Andreei Bălan, George Burcea, este iubit de Viviana Sposub, actuala sa parteneră, dar și de o altă femeie. Una care a făcut sute de kilometri ca să îl vadă și să îi fie aproape. Este vorba de mama sa. Încă înainte de Halloween, mama lui George Burcea a venit în vizită la „copii”. E făcut drumul tocmai din Botoșani la București, ca să îi răsfețe pe aceștia, așa cum numai o mamă știe să o facă.

Totodată, soacra îi arată Vivianei și cum ar vrea ca aceasta să îi răsfațe odrasla. Să stea mai mult pe la bucătărie…

Plin de bucurie, George Burcea a anunțat pe Instagram. „A venit Botoșaniul la București” a dezvăluit actorul. Mama sa a venit în vizită și a intrat direct în bucătărie, unde a preparat nu una, ci trei feluri, numai de prăjituri. A făcut una în tavă, cu vișine, a făcut cozonaci, dar și faimoasele ei turtițe cu brânză, coapte în tigaie.

Ce mai, a roboțit femeia, nu glumă. Iar George Burcea a răsfățat-o în tot acest timp. Îi spune mamă în limba franceză, că e mai frumos: „Maman” în sus, „Maman” în jos, femeia nu poate fi decât foarte fericită cu felul în care fiul ei, actor celebrul, se comportă cu ea.

George Burcea și Viviana Sposub, relație serioasă de la început

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut și s-au îndrăgostit în 2021, când amândoi au participat la reality show-ul „Ferma” de la Pro TV. La scurt timp după primele interacțiuni, fosta prezentatoare de la Meteo i-a sărit în brațe. La propriu. Și i-a dat un sărut pasional, chiar în fața camerelor de filmare.

În momentul în care au părăsit emisiunea, cei doi au plecat împreună direct la Botoșani. Acolo de unde se trage și Viviana Sposub, dar unde e locul de baștină și al actorului. La scurt timp, mamele celor doi îndrăgostiți i-au cunoscut pe partenerii copiilor lor. Semn că intențiile acestopra au fost serioase, încă de la bun început.

Sursa foto / video: Instagram